Hur man målar Woodland Camo på ett fordon

Mode är en subjektiv sak, både situationella och regionalt i smak. Medan vissa entusiaster glädje i mil-djupa måla jobb och krita-markerar korrekt restaureringar, vissa gillar deras egna handen vara lite mer målmedveten i naturen. Maskeringsfärg jobb kan vara lika snygg och visuellt fascinerande som något från välkända bilformgivare Chip Foose eller Troy Trepanier, men inte gör det stigma av anspråk som markerar många fler high-dollar insatser. Och den bästa delen - detta "maskering" Tekniken är så enkel och billig att du ens hade råd att ändra dina färger med årstiderna. Saker du behöver Review, Digital kamera
15 burkar av platta kamouflage sprayfärg (i mörkbrunt, jägare grön, olivgrön, solbränna, ljusgula, grå, medium grönt och ljust grön) katalog 5 dosor matt svart sprayfärg
Custom-blandad färg, om så önskas, kan det användas med en spruta
Plastfolie
blå målare tejp
Silicone RTV (rumstemperatur Vulcanizing) tätningsmedel
220 - och 400-grit sandpapper
Razor mattkniv
Lokala bladverk - kala grenar, lummiga grenar, palmetto fronds
Pensel
Visa fler instruktioner
1

Take en bild på din lokala skogsområde med en digital kamera att använda som inspiration och som en referens. Skriv ut bilden ut till en 8x10. Ta den med dig till järnaffären när du köper målarfärg.
2

Köp färgen. Flera företag gör specialiserade kamouflage målar i en matris om färger om du vill sprej-klar färg. Om du vill ha egna färger och sätts upp med en kompressor och sprutpistol, ta ditt foto till maskinvara eller måla butiker för att köpa egna, färgmatchad, platt exteriör husfärg.
3

Tvätta och hand-sand din bil med 400-grit sandpapper tills ytan förlorar all glans. Följ med en grundlig 220-grit sandning.
4

Täck alla fönster, lampor, registreringsskyltar och allt annat du inte vill målad med plastfolie. Använd tråkig sida av din brukskniv bladet att skjuta plastfolie in i de täta skarvar runt fönstren och bakljus, sedan vända bladet över att skära bort överflödig plast. Använd målare tejp och silikon RTV för att täcka något plasten fastnar inte.
5

Cover, på slumpmässigt sätt, bilen med ränder, virvlar runt, och snedstreck i mattsvart och den mörkaste bruna du har . Täck varje tum av fordonet med dessa slumpmässiga mönster, men lägger mer mörk mot botten än toppen. Detta gör upp färgen på din bakgrund "grenar".
6

Håll en handfull olika grenar och kvistar upp mot bilens kropp. Håll en burk av den mörkaste gröna du har (jägaregräsplan fungerar) ca 1 fot från grenarna. Spraya ett tunt lager färg över grenarna. Tillvägagångssättet för att maskering är helt slumpmässigt, vrida grenarna och besprutning i olika riktningar varannan sekund eller så. Låt din inre modern artist ut för att leka.
7

Återanvänd grenar och spraya med en något ljusare grön färg (olivgrön är ett bra val), men använder inte så mycket som den första beläggningen . Gör ett annat ljus passera med en ljusgul eller ljusbrun för att markera dina grenar för djup och realism.
8

Ta dina lummiga grenar och upprepa målningen proceduren med din andra (något ljusare) grönt. Håll dina grenar pekar uppåt. Upprepa med grått och ljust grön färg.
9

Gör ett pass med mattsvart, men håller de kan om 3 inches närmare att skapa en intensiv skuggeffekt. Gör en annan nära, men ljus, passera med solbränna och en mycket ljus (även dag-glöd) grönt.
10

göra några ljus passerar med din mörkgröna, medium grön, brun och matt svart med slumpmässiga skogsmark föremål som masker. Förslag inkluderar blommor, mossa och barkbitar.
11

Använd en pensel indränkt i matt svart färg och sedan brun till flick slumpmässigt, horisontella snedstreck av prickar nära botten av ditt fordon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84451.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.