1999 Kawasaki ZX6R Strålkastare Omvandling

Om du är missnöjd med utseendet och ljusstyrkan på fabriksinstallerade halogenstrålkastare på 1999 Kawasaki ZX6R, kan du byta ut dem själv med High Intensity Discharge (HID) strålkastare lökar. HID strålkastare lökar håller längre och avger mer lumen, ett mått på ljusstyrka, än halogenstrålkastare gör. I 1999 års Kawasaki ZX6R kräver H9 halvljus lampor och H11 high-beam lampor strålkastare. Konverteringen till nya HID strålkastare bör inte ta mer än en kvart. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Latex handske
HID strålkastare
Visa fler instruktioner
1

ta bort skruven på den sida av formplåten nära den absoluta toppen och under styret. Ta en annan skruv på basen av plastinfattning som omfattar tillgång till strålkastare församling.
2

Dra plastinfattning ur sitt hölje. Drag med viss kraft, som några platshållarna hålla det på plats.
3

Tryck på slutet av en platt skruvmejsel genom skåran på ledningsnätet ansluten till baksidan av glödlampan. Tryck skruvmejseln mot dig och bort från glödlampan. Denna åtgärd frigör ledningsnätet från glödlampan.
4

Sätt på dig latexhandskar. Vrid glödlampan moturs tills är skruvas från pannlampan.
5

Sätt din ersättare HID glödlampan. Seat den i aggregatet genom att vrida den medurs. Anslut ledningsnätet till baksidan av HID strålkastare. Lyssna efter ett "klick"-ljud för att säkerställa att selen är ansluten till HID strålkastaren. Sätt tillbaka ramen du bort tidigare.
6

Upprepa dessa steg för de andra strålkastare lökar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85069.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.