DIY Coil Over Springs med original stötdämpare

I de flesta fall när du installerar ett coil-over kit de chocker bör också bytas ut eftersom de måste tas bort från fordonet för att installera satsen. Om beståndet chocker har nyligen ersatts på ett fordon finns det ingen anledning att installera eftermarknaden chocker som beståndet chocker kommer att ha rätt fäste för en spiralfjäder redan installerad. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
hylsa och spärrskaft set
Wrench in
Fjäderkompressor ställa
Momentnyckel
Show Fler Instruktioner
1

Bryt loss muttrarna på de bakre hjulen på fordonet med rörtång.
2

Lyft den bakre delen av fordonet med domkraft. Placera domkraften under bakre rambalkar i fordonet och sänk domkraft tills fordonet står säkert på pallbockar.
3

Avlägsna muttrarna från bakhjulen med lug skiftnyckel och ta bort de bakre hjulen från bilen.
4

Installera kit våren kompressorn på spiralfjädern för chock att tas bort först. Spänn kit våren kompressorn tills fjädern komprimeras tillräckligt för att röra sig fritt över chocken.
5

Dra mattan upp över de bakre hjulhusen på insidan av bilen för att lokalisera var de chocker montera på insidan av fordonet.
6

Placera rätt storlek skiftnyckel över den plana ytan på den yttersta spetsen av chocken staven. Håll stången med skiftnyckel samtidigt lossa monteringen muttern med rätt storlek skiftnyckel. Ta bort muttern, brickan och bussningen från insidan av fordonet.
7

Placera rätt storlek skiftnyckel på nedre chock montering mutter och hålla den från att vrida samtidigt lossa nedre staget monteringsbulten med sockel och spärrfunktion set. Sänk chock bort från bilen och ställ den på marken.
8

Dra spiralfjädern bort från chocken. Sakta lossa kit våren kompressorn tills fjädern är helt okomprimerad. Upprepa processen chock borttagning för den motsatta sidan av fordonet.
9

Gänga justermuttern hela vägen ner till basen av båda av spolen över ärmarna. Skjut hylsan ner över både chocker tills det att de vilar säkert på spiralfjädern plattform. Placera spiralfjädrar över chocker och ställa dem på plats på spolen över ärmarna och justermuttern.
10

Placera bussningen på chocken stången för båda chocker. Lyft en av chocker i den ursprungliga monteringsläge och installera chocken lägre montage skruv och mutter. dra åt med skiftnyckel set. Upprepa för den motsatta sidan av fordonet.
11

Placera gummigenomföringen över strut rod och skjut den nedåt tills den ligger ordentligt mot bilens brädan i bilen. Montera metallbricka och tråd längst chock montering mutter. Dra åt svärdsmuttern med skiftnyckel.
12

Placera hjulen tillbaka på fordonet och tråd på alla muttrarna tills de är handkraft.
13

Höj fordonet bort av pallbockar med domkraft och ta bort domkraften från under bilen. Sänk bilen till marken.
14

Dra åt muttrarna med fordonstillverkarna rekommenderade moment med momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87542.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.