Hur man målar Ground Effekter

Ground effekter kit är vanligtvis köps nakna med bara ett lager grundfärg för att skydda ytan under leveransprocessen. Innan marken effekter är installerad på ett fordon bör målas så alla sidor och kanter är täckta. En marken effekter kit kan målas på under två timmar med några material, lite färg och en plats för att säkert spraya färg på delarna. De flesta satser består av en främre och bakre stötfångare omslag och två sidokjolar. Saker du behöver
Red instegsskydd pad
Såg hästar eller stå
Paint
Klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Placera delarna till marken effekter kit på ett par sågbockarna eller står så att alla sidor kan nås när man sprutar färgen. På baksidan av bitarna behöver inte målas, men det främre, toppar, bottnar och slutar bör vara helt täckt i färg.
2

Använd röda skava kuddar att jämnt putsa av de delar som ska målas. Ny färg fäster inte bra på den släta ytan av marken effekter kit förrän det har repig. Håll kuddar även på ytan och sand smidigt tills delarna är tråkig.
3

Spray delarna till marken effekter kit med färg. Håll sprutan sex till åtta inches från ytan och använd även stroke, flytta sprutan vänster och höger. Spray 4:57 ljus lager färg istället för tunga rockar så färgen inte rinner. Låt färgen torka i en timme.
4

Applicera tre till fem ljus lager av klarlack måla till marken effekter kit. Låt dem torka i 24 timmar innan du hanterar dem eller att installera dem på ett fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85879.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.