Hur man tar bort den främre stötfångaren från en 2003 Chevy 1500

Chevrolet 1500 är en serie av Suburban sport utility vehicles. Den 1500-serien väger ett halvt ton, i motsats till 2500-serien, som väger tre fjärdedelar av en ton. Den 2003-modellen 1500 fick en förbättrad interiör med bättre kvalitet möbler. Känd för storlek och säkerhet, är Chevrolet 1500 series Suburban stötfångare för att minimera skadorna från en bil kollision. Stötfångaren kan skadas av en kollision med en bil eller annat objekt, men lyckligtvis bort det är en enkel process. Den stora storleken är den största svårigheten: stötfångaren är 79 inches över. Så länge du har en vän hjälpa dig att flytta stötfångaren och har rätt verktyg för att få bort det Suburban, kan du ta bort din stötfångaren på mindre än en timme. Saker du behöver
Stor platt skruvmejsel
kryssmejsel
Blanket
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Stäng av lastbil och pop huven.
2

Lossa frontgallret ovanför stötfångaren genom att poppa upp de tre clipsen som håller fast grillen på bilen. Två sekvenser på vardera änden av gallret och är i centrum. Lossna klippen genom att trycka dem med chefen för platt skruvmejsel och dra.
3

Lossa de tre skruvarna på ovansidan av stötfångaren tidigare omfattades av gallret med Phillips skruvmejsel. Ta bort två skruvar på vardera änden av den övre delen av stötfångaren och den sista i mitten.
4

Knäböja till marken framför stötfångaren på passagerarsidan och skruva loss dold skruv som sticker ut vertikalt. Gör samma sak på förarsidan.
5

Knäböj bredvid passagerarsidan hjulet och skruva ur de tre skruvarna i hjulhuset. Dessa skruvar är framför hjulet och fäst stötfångaren till chassit. Upprepa denna process för förarsidan hjulhuset.
6

Dra stötfångaren rakt av fordonet och placera den försiktigt på en filt så att den inte repas.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84039.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.