1989 Mustang Frame Connector Installation

Den "Fox" kropp Mustangs, liksom 1989 års modell, har en ganska flexibel uni-body konstruktion som gör att chassit faktiskt vrida under hård kurvtagning. Installera hjälpram kontakter i din 1989 Mustang stelnar chassit och förbättrar hanteringen genom att bibehålla styrning och fjädring geometri genom en hård sväng. Den mest hållbara installationen av sub-frame kontakter kräver svetsning kontakten till främre och bakre sub-frames medan Mustang sitter på plan mark. Saker du behöver
Bil ramper (två uppsättningar) katalog Ordet jack
Trådmatningsmekanism svetsare
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
våta handdukar
Visa mer Instruktioner

1

Ta bort det främre nedre trösklar från rocker paneler nedanför framdörrarna genom att ta bort skruvarna med en skruvmejsel. Ta bort skruvarna som fäster kick-panel framför dörrarna under instrumentpanelen. Dra tillbaka mattan och placera våta handdukar i golvplattan att förhindra brand när sub-frame kontakterna svetsas i.
2

Dra upp den nedre hörn baksätets sittdyna att unsnap det från ramen och ta bort dynan. Slip våta handdukar under den bakre mattan för att förhindra brand när sub-frame kontakterna svetsas i. Addera 3

Höj och stödja alla fyra hjulen med bil ramper. Höj varje hjul från marken genom att som domkraft och skjut ramperna under däcket. Sänk däcket på rampen och gå vidare till nästa hjul.
4

Placera en hjälpram kontakten under bilen med framsida kontakten placerad på den främre hjälpramen järnväg och baksida kontakten placerad på den bakre ramen järnväg bredvid vridmomentet rutan att de bakre nedre länkarmarna är fästa vid. Använd en domkraft för att hålla kontakten på plats.
5

Spåra kontaktdonsläge på sub-ram med en svart märkpenna och demontera kontaktdonet. Sand området runt den spårade linje, en tum på vardera sidan om den spårade linje, med sandpapper för att ta bort färg och smuts som kan kontaminera svetsarna.
6

Flytta kontaktdonet och återigen hålla den i placera med ordet jack. Svetsa i anslutningsdonet längs kanterna av anslutningsdonet där den kommer i kontakt med ramen. Upprepa för den återstående sidan.
7

Lyft hjulen, en i taget, från ramperna och ta bort ramperna. Provköra Mustang att kontrollera det spårar rakt och har förbättrat hanteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84352.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.