Hur man fixar en Keyless Entry Remote

keyless inresa fjärrkontroller ger trådlös tillgång till ett antal bilens funktioner. De kan läggas till din nyckelring för extra komfort och säkerhet, men kan gå sönder om de inte hanteras varsamt. Du kan fixa din keyless inresa fjärrkontrollen genom att se till att ärendet är ordentligt på, är batteriet fungerar och programmeringen är korrekt synkroniseras till enheten och din bil. Instruktioner
1

Pop fallet med keyless inresa fjärrkontrollen öppna med en kniv eller en skruvmejsel och lokalisera batteriet inuti. Ersätt batteriet med ett nytt och satte målet tillsammans.
2

Sätt din nyckel till bilens tändning för att starta programmeringen.
3

Vrid nyckeln i tändningslåset från "Off" till "Kör" åtta gånger på 10 sekunder och avsluta den åttonde cykel i "RUN". Den "Run" position är vanligtvis två klick till höger om "Off" och ett klick ifrån att starta bilen.
4

lyssna efter ljudet av lås klicka, tryck och håll in någon på fjärrkontrollen inom 20 sekunder efteråt. Du kommer också att hålla nyckeln i tändningslåset under detta steg.
5

Fortsätt hålla knappen som du tryckte på i sista steget i upp till 30 sekunder tills låsen klicka igen. Detta avslutar programmeringen. Ta ut nyckeln ur tändningslåset för att avsluta processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85096.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.