2007 Avalanche Broms Controller Installation

Chevrolet Avalanche var utformad som en crossover sport utility pickup, och har ett antal funktioner som gör den väl lämpad för bogsering. Fram till 2007 års modell, ingår en av dessa har en plug-in fiberkabel för användning med bromsade vagnar. Dock var den här funktionen jämfört tillbaka till en valfri bogsera paket för 2007 års modell. Installera en broms controller för ett bromsat släp-system på en 2007 Avalanche är inte en svår uppgift, men du bör ta stor omsorg för att undvika skador på din bil eller broms controller. Saker du behöver
Brake controller kit
Circuit testare Review, Multi-släp trailer kontakt borr
Ström
Gängpressande skruv
Skruvmejsel
buntband

Visa fler instruktioner
1

Undersök baksidan av din Avalanche för att avgöra om den har den extra bogsera paketet. Om en funktionell sju-polig släp kontakten är närvarande, har din bil bogsera paketet.
2

Installera enheten broms controller in i hytten på lastbilen med uppgift hårdvara och följa tillverkarens instruktioner. Kontrollera att enheten är installerad på en plats där du kan nå den lätt och utan att hämma din förmåga att styra andra kontroller.
3

Lokalisera trådknippet som är under instrumentbrädan, till vänster om bromspedalen. Den bör bestå av flera trådar binds samman av vit tejp.
4

Undersök ledarna med kretsen testaren. Hitta tråden som endast har en signal när bromspedalen trycks ner, och bifoga det till den röda kabeln på din broms controller.
5

Hitta tråden med en konstant 12-volts signal och fäst den till den svarta kabeln på bromsen styrenheten.
6

Identifiera jordledningen (som inte har någon positiv signal), vilket är typiskt svart, och bifoga det till den vita ledningen på bromsen styrenheten.

7

Fäst tråden släpvagnsbromsning som vanligtvis är mörkblå, den blå kabeln på bromsen styrenheten. Om din Avalanche har tågan paketet, är detta det sista steget. Om inte, fortsätt till nästa steg.
8

Lokalisera ursprungliga fabriken bogsering sele på din Avalanche. Det kommer att vara belägen nära den bakre delen av fordonet, troligen med den reservdäck. Dra ut den så att den kan nås från den bakre stötfångaren.
9

Montera fästet som kom med byte släpvagn kontakten, med hjälp av en borrmaskin och självgängande skruvar. Montera den på en plan, jämn yta på undersidan av stötfångaren som inte kommer att störa skumt operationen.
10

Installera ledningar adaptern i hållaren, med den medföljande hårdvaran. Dra åt med en skruvmejsel för att se till att det är säkert i fästet. Dra kablaget över skumt och ta bort locket på selen.
11

Anslut adaptern till selen och se till att de passar ihop ordentligt. En kort klick ska signalera en korrekt anslutning.
12

Zip-slips selen bakom stötfångaren, där det inte kommer att störa någon av fordonets delar. Kontrollera att ingen av selen kablarna hänger ner så lite som att fastna under körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86714.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.