Hur får man fler hästkrafter för en 1997 Chevrolet Silverado

Den 1997 Chevrolet Silverado kom utrustad med en 5,7-liters V-8 motor som spottas ut 255 hästkrafter. Ett sätt att lägga hästkrafter till motorn är genom att ersätta truckens systemet lager avgaserna med en eftermarknaden, högpresterande dubbla uttag cat-back avgassystem. Denna eftermarknaden system minskar trycket tillbaka motorn, vilket är vad som ger den dubbla fördelen av ökad hästkrafter och bättre bränsleekonomi. För amatör växel huvudet, kan installationen utföras i din uppfart på under två timmar. Även om detta är ett sätt att uppnå en vinst i hästkrafter utgång, är det inte det enda sättet att göra detta. Saker du behöver
Standard och metriska skiftnycklar
Ratchet set med standard och metriska hylsor
Aftermarket halvsats Avgaskit
Rags
Bil ramper (tillval) katalog stoppklossar (tillval ) katalog WD-40, Liquid Wrench spray eller liknande produkt (tillval)
Visa fler instruktioner
1

avgöra om det finns tillräckligt med utrymme under lastbilen att arbeta utan att höja det . Om clearance är otillräckligt, position en bil ramp framför varje hjul och försiktigt köra lastbilen upp bilen ramper. Med var och en av den främre däcken placerad i centrum av toppen av rampen, engagera nödbromsen och placera lastbilen i parken. Placera en hjulkloss tätt bakom varje bakhjul.
2

Leta katalysatorn. Avgasröret är fäst på baksidan av den katalytiska omvandlaren med en rörklammer. Lossa och ta bort klämman.
3

Flytta ner avgassystemet mot baksidan av lastbilen och ta bort röret klämman som håller avgasröret på framsidan av ljuddämparen.

4

bort röret klämman som håller avgasröret i den bakre delen av ljuddämparen. Ta bort klämman håller avgasröret till upphängningskonsolen.
5

tag i ändrör med en hand och ljuddämparen med den andra handen och dra avgasröret ut ur ljuddämparen. (Se tips.)
6

tag i ljuddämparen med ena handen och avgasröret med den andra och dra ljuddämparen från avgasröret.
7

Flytta upp till katalysatorn. Gripa tag i den med en hand och avgasröret med den andra och dra avgasröret ut ur omvandlaren.
8

Skjut mindre änden av adapterröret över utloppet av den katalytiska omvandlaren. Adaptern röret är en kort bit av röret med en ände som har en större diameter än den andra.
9

Placera en klämma över änden av adaptern röret täcker utloppet av katalysatorn och dra åt klämman nedåt.
10

Sätt i avgasröret i den bakre delen av adapterröret. Skjut en klämma över facket och dra åt.
11

Skjut inloppsröret sticker ut på framsidan av ljuddämparen under slutet av avgasröret. Skjut en klämma över facket och dra åt klämman.
12

Sätt i ena änden av avgasröret i uttaget på baksidan av ljuddämparen. Skjut en klämma över facket och dra åt.
13

Bifoga frambockar och dra åt. Gå tillbaka och kolla alla rörklämmor för att försäkra att de är täta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84546.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.