Hur Wire RV batterier i en serie

Fritids fordon (husvagnar) fungerar på 12 volt, samma som vanliga bilar, men många RV ägare föredrar ledningsdragning två 6-volts batterier i serie. Det beror på de elektriska plattorna i en 6-volts batteri är större än i en 12-volt, vilket innebär att de håller längre mellan laddningarna. Du kan köra elektrisk utrustning medan rv är parkerad över natten och fortfarande starta fordonet på morgonen. Saker du behöver
två 6-volts RV batterier
Batterikabel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Placera dina två 6-volts batterier nästa till varandra i RV: s batterifacket. De flesta RV batteriutrymmen kan ta två batterier.
2

Använd ett nytt batteri kabeln för att koppla din RV batterier i serie. Anslut ena änden av kabeln till den negativa polen på ett av batterierna och den andra änden till pluspolen på det andra batteriet. Batteripolerna är tydligt märkt med "+" och "-". Batterikabeln har antingen fjäderbelastade klämmor i varje ända, eller glider över terminalerna och behov åtdragning med en skiftnyckel. Kontrollera att kabeln är säker innan du fortsätter.
3

Fäst vita plusledare batterikabeln i din RV batterifacket till pluspolen på det första batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Den motsatta änden av kabeln går till den elektriska utrustningen i RV och generatorn. De flesta fordon använder röda positiva kablar, men husvagnar använda vitt.
4

Fäst den svarta minuskabeln i RV batterifacket till minuspolen på det andra batteriet med en skiftnyckel. Den motsatta änden av kabeln ansluts till metallstrukturen av RV och är marken. När du har anslutit den svarta kabeln kretsen är komplett och dina RV batterier är seriekopplade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95820.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.