Hur man installerar en Civic Turbo

En turbo systemet drar kall luft in i ett fordons motor i snabb takt, vilket gör att motorn prestera på ökad hästkrafter, vridmoment, acceleration och hastighet. Du kan installera ett turbo-system i din Honda Civic i din uppfart eller garage. Se din turbo installationsguide för att säkerställa en korrekt installation. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Auto skärverktyg gnista
Prestanda pluggar
Performance oljefilter
Performance bränslepump
Aftermarket tuner
Visa mer Instruktioner
1

Ta intaget lager luft från spjällhuset med hjälp av en skruvmejsel för att LOSSA metallringen från spjällhuset. Avlägsna massluftflöde (MAF) sensor och insugningsröret. Ta luften filtrera ut och dra ur kablarna från intaget. Unbolt grenröret lager avgaser från motorblocket och stupröret av motorn. Ta sköldarna och täcker bort från motorblocket.
2

Bolt turbon på grenröret med lämpliga skruvar och tätningar. Anslut intercooler rör med gummi klämmor med metallringar. Om du planerar att använda en stor mängd boost, svetsa intercoolern rörledningar istället för gummi anslutningar.
3

Montera intercooler mot framsidan av din bil. Du kan klippa ditt rikligt runt intercooler för att möjliggöra mer luftflöde med en automatisk skärverktyg. Bolt intercooler rörledningar på plats med de bultar som medföljer din turbo kit. Anslut intercooler rör till spjällhuset.
4

Montera turbo framrör från turbo till katalysator eller direkt till stuprör av ditt avgassystem, om den har en inbyggd katalysator . Skruva stupröret och turbon tillsammans med de medföljande skruvarna. Om du inte har en eftermarknad avgassystem, måste du installera ett, helst med en tre tum, halvsats systemet
5

Montera turbo linjen enligt produktens riktningar,. Underlåta att installera linjen ordentligt kan förstöra din turbo systemet.
6

Installera en wastegate och blås-off ventil till din turbo kit att låta turbon att släppa ut övertryck när du växla. Avfallet gate bör installeras av turbon. Se dina specifika turbo anvisningar om installation av avfallet grinden. Installera blow-off ventil ovanpå din turbo genom att montera ventilen till intercoolern montering som ansluter till spjällhuset. De riktningar med din turbo kit kommer att ge dig den rätta platsen för blow-off ventil.
7

Ändra ditt tändstift till högpresterande pluggar och installera en högpresterande oljefilter. Installera en högpresterande bränslepump för att möjliggöra en högre frekvens av bränsleflödet. En eftermarknaden tuner bör också installeras och trimmas för att tillåta fordonet att dra fördel av de turbo och andra installerade prestanda delar. Ta bilen till en mekaniker för att få bilen uppmätt på en dynamometer
8

. Detta kommer att ge de rätta inställningarna som din bil ska ställas in så att du kan undvika en blåst turbo eller motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86214.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.