HHO Technology Myt

Kanske den största myten om effektiviteten av HHO (en blandning av syre och gaser väte) som en bränslebesparande gas är att det är en myt. Medan vetenskapen har ännu inte förklara exakt hur HHO fungerar, är det inte svårt att hitta någon som använder den som vet att den gör. Funktion

HHO generatorer använder el för att dela upp vattenmolekyl i sina beståndsdelar atomer, väte och syre. Motorn suger gasformigt syre-väte blanda bort och använder det som ett kompletterande bränsle.
Fordringar

HHO förespråkare hävdar att motorn brinner den vätgas som kompletterande bränsle , vilket gör att motorn att bibehålla farten medan du injicerar mindre bensin.
Debatt

Det vanligaste argumentet mot HHO gas är att motorn har att producera el ( härrör från brinnande bensin) för att göra det. Bensin har mer inneboende energipotential än HHO gas, så HHO inte kan möjligen bidra med mer energi än det tog att göra det.
Överväganden

Ett argument för HHO är att eftersom det bär väte (vilket är mycket enklare i konstruktion och enklare att bränna än gas) och syre (som kan tillåta bensin för att förbränna mer fullständigt), verkar det mer som en katalysator för att hjälpa bränna bensin mer effektivitet än ett bränsle i sin egen rätt . Addera vetenskap och framtid

vetenskap och teknik bakom HHO är komplex och svår att reproducera konsekvent. Tills någon ger kontrollerbara uppgifter och repeterbara resultat, kommer HHO återstår sannolikt en frans vetenskap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83972.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.