Hur man installerar RSX Säten i en Civic EG

Acura Integra RSX platser används ofta för att ersätta de platser i en Honda Civic, som många föredrar utseendet och känslan av RSX säten. Enligt Geno Storey, ägare av ABC Automotive & Interiors, är dessa två bilmärken som ägs av samma företag och många komponenter är utbytbara, inklusive sätena. Byt bara förarstolen eller ersätta det främre passagerarsätet samt så de två framsätena matcha. Saker du behöver
platt skruvmejsel
hylsnycklar
Drill Pencil hotell med perforering av metall bit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort plastlock som döljer bultarna som håller fast sitsen på golvet. Skjut en platt skruvmejsel mellan golvet och kanten på plastlocket och vrid skruvmejseln för att ta loss höljet. Det kommer att finnas fyra plastskydd, två framåt och två bakåt, där sätet parentes möter golvet.
2

Ta bort de fyra muttrarna och bultarna som håller stolen till metallfästen på våning Civic EG. De skruvar och muttrar är 12 millimeter eller 4 millimeter i storlek, beroende på år av bilen. De metallfästen finns under den främre delen av sitsen till vänster och höger, och det finns ytterligare två fästen placerade under sadeln baktill på vänster och höger.
3

Lyft Civic EG stolen ur bilen. Var försiktig för att undvika att skrapa plast på dörren och färgen på utsidan av fordonet.
4

Placera Civic sätet på en arbetsbänk, placerad på sidan så att du kan komma åt de två skenor som löper längs undersidan av sitsen.
5

Ta bort de två metallskenor som löper längs undersidan av Civic sitsbotten. Ta bort muttrarna och bultarna med en hylsnyckel. Det kommer att finnas två muttrar och bultar i varje skena.
6

Ta bort de två metallskenor som löper längs undersidan av RSX sitsbotten. Ta bort muttrarna och bultarna med en hylsnyckel. Det kommer att finnas två muttrar och bultar i varje skena.
7

Bolt de två skenorna från Civic sitsbotten på metallen fästen på undersidan av RSX sätessitsen. Hålen kommer att matcha upp i de flesta fall. Om hålen inte stämmer, håller rälsen upp till fästena på sätet botten och använda en penna för att märka ut platsen för nya hål i skenorna. Borra nya hål i skenorna med en perforering av metall bit.
8

Montera RSX säte i Civic. Säkra bultar genom metallskenor och i metallen monteringsfästen på golvet av fordonet. Det kommer att finnas fyra skruvar - två mot framsidan av sätet och två bakåt
9

tillbaka plastskydden över metallen fästen på fordonets golv.. De kommer att dyka på plats när du använder lite tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87662.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.