Auto Window Tinting Information

Fönsterfilm används av bilägare att tona bilens fönster i ett försök att minska bländning från solljus , för att ge avskildhet , samt att ge mer skydd från solens värme . Funktion

fönsterfilm är oftast appliceras på insidan av ett fordons fönster för att ge en barriär mellan bilens interiör och passagerare från solen. < Addera Typer
br > p Det finns olika typer av fönsterfilm används . Absorptionshastigheten av bilens fönster , storleken på fönstren , och tjockleken av fönstren ska avgöra vad som är den bästa typ av fönsterfilm att använda .
Överväganden
< br >

Fönsterfilm är oftast professionellt installerade i fordon eftersom storleken och formen på fönstren gör det svårt att klippa och storlek . Dessutom gör den typ av lim används för att applicera filmen det svårt att avlägsna .
Fördelar

fönsterfilm är installerat för att ge passagerarna mer avskildhet. Trots att tonade fönster kan kosta omkring 10 procent mer än vanliga fönster , kan filmen ge upp till 50 procent mer energi kvar.
Varning

Mer än 30 stater har satt gränser för hur mycket av nyans på bilens fönster . Varje stat bestämmer hur mörk nyans kan vara .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95207.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.