Hur man kan förbättra Diesel Performance & Power

Fram till 1990-talet, om man ville förbättra din dieselmotor prestanda och kraft, var du tvungen att fippla med förgasaren inställningar för att få en ökning av hästkrafter. Idag, prestandahöjande chip justera alla de funktioner som används för att ändras med en skruvmejsel. Diesel prestandahöjande chip kan ändra bränsleinsprutningen, timing, och hundratals andra funktioner. Många av diesel prestandahöjande chip använder en kombination av två tekniker, och vissa marker använda dem alla. Det finns flera sätt att förbättra diesel prestanda och kraft flis diesel prestanda. Saker du behöver
diesel prestanda chip
Visa fler instruktioner
1

Lägg mer bränsle till motorn med en diesel prestanda chip. Chipet är programmerad att hålla bränsleinsprutarna öppen under en längre tid. Detta gör att mer bränsle som skall sprutas in i cylindern. Mer bränsle ger bilens motor mer effekt.
2

Justera timingen. Detta är ett effektivt sätt att förbättra prestanda. Välj ett chip som automatiskt justerar timing, så din bränsle kommer in i cylindern tidigare. När detta händer, får du mer kraft från bränsle du använder.
3

Öka trycket i bränslet skenor med diesel prestanda marker. När trycket ökar, mer bränsle sprutas in och detta skapar mer makt.
4

Undvik bio-diesel och etanol blandningar. De är bra alternativ för miljön, men de flesta blandningar kommer något minska kraften i din motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83815.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.