Hur Tint Contour baklyktor

Inköp tonade, får kontur bakljus ger din bil det utseende du vill, men det kan också bli dyrt. Hellre än att spendera massor av pengar för tonade glas linser, överväga alternativa sätt till svans tona kontur ljus, t.ex. med hjälp av ett fönster färgton. Detta alternativ är billigare än att köpa färgade linser, och nyansen på bakljusen kan enkelt justeras vid behov. Saker du behöver
platt skruvmejsel
set Hylsnyckel (tillval) katalog Tint
Utility blad
diskmedel och vatten
Sprayflaska
Sugskrapa
Hair torktumlare
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel eller hylsnyckel för att lossa lamporna kontur svans från bilen och en platt skruvmejsel för att dra ut ljuset .
2

Täck bakljus med nyans materialet och använda ett verktyg blad för att klippa den till den allmänna formen på din kontur bakljus.
3

Spraya bakljus med en blandning av diskmedel och vatten. Detta kommer att göra det lättare att göra det täcka baklykta korrekt. Avlägsna skyddspapperet från den nyans och applicera färgtonen på linsen i bakljuset.
4

Släta ut nyansen på bakljuset med en gummiskrapa. Använd skrapan för att hjälpa ställning nyansen tills dess kanter är ungefär i linje med kanterna på bakljuset.
5

Värm färgton med hjälp av en hårtork. Släta ut eventuella rynkor som finns kvar, arbetar nyansen mot konturen bakljus kant.
6

Klipp överskottet färgtonen bort med verktyget bladet. Ge mer hållbarhet till färgtonen genom att tejpa sina kanter till bakljuset med eltejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83579.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.