Hur du ansluter Växelriktare bilen driver

Vissa fordon används som rullande kontor och en del används för att ta familjen camping. Oavsett vilket scenario som gäller för din bil, kan du dra nytta av samma uppgraderingen. Behöver extra ström från din bil har varit ett problem under lång tid. Skulle inte det vara trevligt att kunna ta dina mindre 120 volt hushållsmaskiner med dig när du reser i bilen och kunna driva dem? Det är inte omöjligt Du behöver
Wrench
Märkning penna
Körnare
Hammer
Wire
Avbitartång
Wire crimpers
Terminal slutar
Borrmotor
Borr
UPS
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och öppna huven. Ta den positiva batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Hitta en monteringsplats. Växelriktare blir varm när den används så att du vill välja en plats där de kommer att få massor av luft. Typiskt är en bra plats på en fender vägg nära batteriet.
3

Montera omriktaren. Ställ omriktaren på plats och markera sina monteringshålen med en markering pencil.Remove omriktaren och använda en hammare och körnare för att markera platsen borr. Placera en borr i borrmaskinen och borra hålen. Ställ omriktaren på plats och med hjälp av de medföljande skruvarna, placera dem genom omriktarens fäste och de borrade hålen. Dra åt dem med en skiftnyckel.
4

Wire omriktaren. Klipp en bit # 4 tråd eller tyngre som når från omriktaren negativa kabeln till den negativa sidan av batteriet. Skala ändarna av tråden med en kabelskalare och crimp ändar terminal på varje ände av tråden med tråd crimpers. Upprepa denna process med den positiva ledningen av omriktaren. Anslut kablarna till rätt sida av fordonets batteri och installera bilens positiva batterikabeln.
5

Använd strömriktare. Du är nu redo att använda den makt inverter, starta motorn och anslut en elektrisk apparat i omriktaren. När du är klar, koppla bort enheten från omriktaren och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83769.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.