Hur man installerar en bil Power Inverter

Bilen har blivit en förlängning av dagens kontor. Arbetare spenderar mer och mer tid i sina fordon än någonsin tidigare. De använder också mer elektronik än någonsin tidigare. Bärbara datorer, mobila faxmaskiner och skannrar är bara några av de enheter som används i det rullande kontoret plats. En bil s avgiftssystem är inte utrustade för att hantera ett sådant drag på dess komponenter. Det finns en enkel fix på detta dilemma. Saker du behöver
Wrench fräsar
Wire
kabelskalare
Wire
terminalförbindelser
Crimptång
plast buntband
Kardborrebuntband band med självhäftande baksida
UPS
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och öppna huven. Lossa batteriet genom att lossa pluskabeln med en skiftnyckel och dra det gratis med handen.
2

Montera strömriktare. Välj en plats som kommer att ge gott om luftflöde runt omriktaren när de värmer upp när den används. En typisk monteringsplats är på nedre kick panel i passagerarsidan av bilen under instrumentbrädan. Applicera den självhäftande sidan av kroken och öglematerialet på undersidan på inverteraren och skala av skyddsremsan bort av den omvända sidan. Stick omriktaren i önskad monteringsplats och tryck ordentligt för att ställa in lim i stället. Separera omriktaren från kick panel för att koppla anslutningarna. Addera 3

Wire omriktaren. Kör en trådlängd (0 till 4 gauge) från den positiva sidan av omformaren till bilens batteri genom att köra tråden genom en genomföring i brandväggen. Helt enkelt hitta en plats där ledningarna gå genom eld väggen och driva din nya positiva tråd genom centrum av befintliga ledningar. Lokalisera den nya tråden på motorsidan av brandväggen och dra det igenom tills det når den positiva sidan av batteriet. Klipp kabeln med avbitare. Knyt tråden ur vägen genom zip knyta den till befintliga ledningar. Strip 1/4 tum av plast skärmning från varje ände av kabeln. Placera en slutände på varje ände av tråden och crimp på plats med ett pressverktyg. Anslut inte den här kabeln till batteriet vid denna tidpunkt. För att ansluta marken, kör en kort längd av tråd från omriktarens negativa kabeln till fordonets chassi (någon bult under instrumentbrädan kommer att fungera bra).
4

Anslut kablarna. Anslut den nya positiva och negativa kablarna till ledningarna från omriktaren till de trådar du installerade i fordonet genom att placera terminaländar på kablarna och pressa dem på plats på samma sätt som den positiva kabeln på batteriet. Lossa bulten du identifierat under instrumentbrädan med en skiftnyckel och placera din jordkabel på bulten. Dra åt bulten. Placera omriktaren på kick panel genom att skjuta kardborre material tillsammans. Anslut den positiva kabeln till batteriets pluspol post och anslut bilar pluskabeln tillbaka till batteriet. Dra åt terminalen på plats med en skiftnyckel.
5

Använd omriktaren. Du har nu möjlighet att driva 120 volt elektronik från bilen genom att helt enkelt ansluta dem till uttagen på omriktaren när motorn är igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83770.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.