DIY Lastbil Ramper

En lastbil kan du frakta laster från en plats till en annan. Men utan ett enkelt sätt att få in tunga föremål i botten av lastbilen, är sängen av en lastbil värdelös. Lyft objekt till flaket kan vara svårt och potentiellt farlig, beroende på deras vikt. Skapa gör-det-själv-ramper kan göra det möjligt för lastbilen ägaren att lasta och lossa flaket säkert. Saker du behöver
2 skivor, 2 inches med 6 inches med 6 meter
Måttband
Pencil
Set av lastbil ramp slutar
4 vagnsbultar och muttrar
Drill
¼-tums borr
Cirkelsåg
Skiftnyckel
hållare (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Skär ena änden av båda styrelser att en 45-graders vinkel med cirkelsåg. Detta kommer att tillåta ändarna av rampen för att sitta tätt mot marken när ramperna är hooked på baksidan av lastbilen.
2

Åtgärd 1/4 tum från sidorna av skivorna på deras uncut ändar och ¼ tum ner från toppen av styrelser och markera platserna. Det bör finnas två markeringar för var hålen ska borras för bultarna. Upprepa denna process för båda styrelserna.
3

Borra hål i brädan med en ¼-tums borr på de märkta platserna.
4

Placera ramp änden under kanten av kortet med de borrade hålen och skjut vagnsbultarna genom de borrade hålen och genom rampen slut. Säkra vagnsbultar på plats med muttrarna. Använd en skiftnyckel för att dra åt muttrarna. Ramperna kan nu placeras på änden av bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86441.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.