Hur Wire en Controller Släpvagnsbroms i en 2006 Jeep Commander

Din 2006 Jeep Commander kan dra upp till 7200 pounds om de är utrustade med V8-motor och en riktig bogsering paket. Det amerikanska Department of Transportation kräver en trailer av denna storlek för att ha ett eget bromssystem. Dessa bromsar är oftast drivs av en elektronisk broms styrenhet installeras inom räckhåll för föraren. Bromsen controller tillåter föraren att justera mängden bromsassistansen släpet levererar. Installera en broms controller kan göras med lite kunskap om korrekta anslutningar. Saker du behöver
Brake controller
Kabelsats
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Fäst monteringsplattan på instrumentbrädan i din Dodge. Du vill placera den så att den är inom räckhåll för föraren för enkel användning. Håll den mot instrumentbrädan och borra två skruvar i instrumentpanelen.
2

Håll bromsen regulatorn mellan konsolen och fäst med de två skruvarna på vardera sidan.
3

Kör den röda kabeln till den stoppljus switch switch placerad direkt bakom bromspedalen. Använd en kontakt scotch lås för att ansluta de två trådarna. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje lucka och stänga grinden.
4

Kör svart (positiv) och vita (jord) kabeln genom gummigenomföringen i brandväggen och in i motorrummet. Bifoga dessa kablar till batteriet, att uppmärksamma rätt polaritet.
5

Kör blå kabeln längs ena sidan av fordonet, hela vägen till vagnens elektriska anslutningen på baksidan. Du kan dölja denna tråd genom att trycka den uppåt i springan mellan karossdelar och mattan.
6

Fäst den blå kabeln till den blå kabeln på vagnens sele med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera med en tång. Dra försiktigt i anslutningen för att säkerställa en tight passform.
7

Fäst alla lösa trådar med buntband för att presentera en ren installation. Linda alla anslutningar i eltejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86557.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.