Hur man installerar Trailer Cargo spännband

Installera en trailer tie-down är det första steget i att din last alltid kommer att ha en ordentlig förankring för att hjälpa bandet ner. Grundläggande modeller kan köpas på de flesta hårdvara och hem-förbättring butiker. De flesta ankare är tillverkade av stål eller aluminium och kommer att säkra direkt till din släpvagn är trägolv. Fäst vid basen av ankaret är en ring eller krok som du kan använda för att säkra ett bandningssystem. Saker du behöver
Drill
Phillips-head bit
Träskruv, 3/4 tum
Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Välj det område av släpets golv eller sidoväggarna där du vill installera varje ankare. Din släpvagn med ett skelett av aluminium dubbar som kör bakom murarna. Du kan se deras läge vid placeringen av skruvarna som håller träskivor till väggarna. Din fästpunkt ska falla så åtminstone en skruv fastsättning till en stud. Den golvtrall i din släpvagn är två brädor tjock och kommer säkert hålla skruvarna.
2

Montera en skruv i ditt ankare. Om du är fästa på väggen, montera skruven på dubben först.
3

Ändra positionen av ankaret om det behövs. Det kommer att svänga på en skruv som du har installerat, vilket ger dig en chans att rätta till eventuella placering frågor.
4

Slutför installation skruvar i alla skruvar hål på ankaret.
5

Installera trailer spännband på så många platser som du hittar nödvändig. Tänk på vad du kommer att bära och vad ankarpunkter skulle tjäna bäst för band att last ned.
6

Använd spärrfunktion remmar för att fästa en rem från fästpunkt till fästpunkt över din last.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85896.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.