Hur man installerar Bil dörrhandtag

Ibland kan en bil dörrhandtag behöver bytas, men ta den till en mekaniker kan kosta dig stora pengar. Varför inte spara tid och pengar genom att göra det själv? Det är roligt och inte alltför svårt heller. Saker du behöver
Wrench sortiment
skruvmejslar
Etiketter kniv
(maskeringstejp)
Visa fler instruktioner
1

bort innerdörren panelen. Var noga med att inte skada din klädsel. Sök runt panelen för flikar eller skruvar. Det hela borde komma ut som antingen en enhet eller ett fåtal mindre underenheter.
2

Nästa försiktigt bort allt papper som vatten avledare täcker handtaget. Du måste ta bort detta papper för att kunna arbeta i området kring handtaget. Din bil kan eller inte kan ha detta papper.
3

bort allt kopplingen från din befintliga dörrhandtag, var noga med att ta del av där allt ansluts. Det kan hjälpa att märka kopplingen med maskeringstejp för att göra det lättare att ansluta den till din nya handtag. Konsultera din instruktionsbok vid borttagning och återanslutning kopplingen.
4

skruva isär handtaget och ta bort den från dörren. Rada upp dina ersättare hantera och rebolt den på plats där det gamla handtaget var. Återanslut din koppling, byta några andra delar som var i vägen och tillbaka dörrpanelen. Det är allt!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83038.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.