Hur man gör en Mustang GT Snabb

På 315 hästkrafter, är 2010 Ford Mustang GT ingen slöfock när det gäller att hålla upp med muskel bil trender som kommer ut av Detroit. Men många rapporter indikerade att Mustang kanske inte den snabbaste ponnyn på marknaden. Lyckligtvis för Mustang GT ägare, det finns en massa extra hästkrafter dolt under den huven, och med några bolt-on delar, kan du göra det mesta av denna limited slip bak. Saker du behöver
Kall luftintag kit
Computer Kompressor tuner
Nitrous kit
Visa fler instruktioner
1

Byt intaget stock luften med en högpresterande kall luft intag. K & N Filter anger på sin hemsida att 30 hästkrafter kan vinnas genom bultning på en högpresterande kall luft intag. Vissa intag kit kräver bilens dator att kalibreras för ökad luftintag, men dock K & N kit inte kräver detta, så inga extra kostnader i samband med uppgraderingen
2

Custom tune. datorn. Handhållna tuners gör att du kan justera växlingspunkter, rev limiter och intag-bränsle blandningar, bland annat, på din Mustang. En mottagare behövs om du lägger aggressiva eftermarknaden objekt som lägger hästkrafter men kan även användas på lätt modifierad Mustangs att dra nytta av hästkrafter som begränsas av Ford.
3

Installera en kompressor. Kompressorer bolt on till insugningsröret och tryck luft men motorn vid en hög hastighet. En Roush kompressor ger dig 110 hästkrafter över lager. Detta är den mest hästkrafter du kan få utan större modifiering av motorn eller genom att lägga till lustgas.
4

Installera en lustgas-system. Nitrous sänker intag lufttemperatur skjuts genom motorn. Detta kan öka hästkrafter i en Mustang GT med flera hundra hästkrafter över lager. Lustgas används främst i dragracing och bör inte användas i gatubelysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83645.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.