Hur du anpassar en 1986 Chevy Monte Carlo

Anpassa en 1986 Monte Carlo kan göras på ett antal sätt. Eftersom det är en General Motors bil, använder den många av samma delar som andra GM-bilar, vilket gör att du kan använda sina delar i Monte Carlo. Den har också en ymnig motorrummet som gör att du kan passa de flesta motorer i det med lite modifikation, men det mest populära valet förblir Chevy small block 350. Instruktioner
1

Byt motorn. De mest populära alternativet är att köpa en låda motor från General Motors motor division, Chevy small block 350. Numret är mängden förskjutning i cylindrarna i cubic inches. Det går cirka $ 2000, men också kommer med en garanti. Det kommer att ta en bra bilverkstad två veckor att utföra en motor swap ordentligt och kan kosta ytterligare $ 1.000 till $ 2000 beroende på något som behövs reparationsarbete. Med tanke på åldern på en 1986 Monte Carlo och impurties i stål av detta decennium, kommer rost förmodligen närvarande och måste repareras.
2

Uppgradera programvaran som körs motorn på den elektroniska styrenheten . Detta kan kosta så lite som $ 200 och kräver bara att koppla in en modul till den diagnostiska porten på bilen. Men med en 25-årig motor prestationskraven vinster kan vara minimal på grund av slitage på motorn. En fullständig motor swap rekommenderas om endast för sinnesfrid det ger. Uppgradera suspensionen för att ge bättre väghållning
3

. Du kan installera race-spec coilover chocker som hjälper bilen att hålla vägen hårdare. Coilover chocker har fjädervarven lindade kring hydrauliska stötar möjliggör betydligt snabbare avkastning priser. De är också styvare och kan resultera i en bumpier åktur på dåliga vägar. Du kan installera strut hängslen i motorrummet, bål och underredet som ökar vridstyvheten i bilen, förhindrar chassi flex i trånga, hög hastighet, varv. Du kan sänka fjädringen på din Monte Carlo för att minska markfrigången. Detta resulterar i bättre väghållning och snabbare hastigheter, eftersom det minskar mängden av underredet utsatt för luftmotstånd.
4

Installera ett nytt avgassystem, en möjliggör högre prestanda och throatier motorljud. Byta bara ljuddämparen innebär en auto-butik besök, men arbetet kan oftast göras på en dag eller två för under $ 800. Du kan också byta ut hela avgassystemet: halsdukar, slangar och rubriker som ansluter avgassystemet till motorn. Detta möjliggör större ökningar i hästkrafter och vridmoment samt en mycket starkare och rikare motorljud. Men detta är det dyraste alternativet och kan ta en bra bilverkstad så länge som två till tre veckor att slutföra på ca $ 5000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95823.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.