Instruktioner för Bully Dog Dyno Dominator

The Bully Dog Dyno Dominator är en modul för Duramax och 6.0L motorer Powerstroke. Den är kompatibel med den Bully Dog Ström Pup Downloader och Outlook Monitor. En gång installerat, läggs tre hästkrafter inställningar: Lager, monterade Tow och Extreme och inställningarna är justerbara i farten med en hytt vippströmbrytare. Installation Basics
p Det finns två metoder för att installera Bully Dog Dyno Dominator: en med Outlook Monitor och en utan. Båda metoderna behöver Dyno Dominator Module, en modul sele och ett kardborrband pad och slip band. Lägga till en hytt vippströmbrytare kräver luckan omkopplaren liksom de material för att korrekt passa strömställare i hytten. Outlook monitorinstallationen kräver inte flip switch

Grundläggande verktyg krävs för att installera modulen:. En platt huvud och Phillips skruvmejsel, en borrmaskin med 5/16 "borr, samt en 1 /8 "rör kranen, och 9/16", 5/8 "och 5/16" skiftnycklar. Att installera bränslestrypning alternativ som finns med Bully Dog Dyno Dominator kräver pyrometersond samt Outlook monitor, vilket innebär de bränslestrypning alternativen är inte tillgängliga med hytten monterad brytare installeras.
Cab Switch Installation

Stäng av tändningen och helt ta bort batteriet från motorn. Ta bort de två stora pluggar ansluten till motorstyrenheten (ECU), dessa pluggar kan köras under servostyrning reservoar, där de kan anslutas till pluggarna modul Utnyttja tolv stiftskontakt sedan körs genom ett hål i brandväggen, i. Området runt bromsen, i fordonets förarhytt. Denna kontakt är ansluten till Dyno Dominator bakom bromsen på vänster om rattstången. Anslut bilens batteri och slutföra en start kontrollera att allt fungerar korrekt.


Outlook Övervaka Installation

Följ alla stegen i hytten switch installation, men inte installerar hytten switch. Istället ansluter Outlook monitorn till Dyno Dominator med Universal Gauge Harness, följa bifogade instruktioner som tillhandahålls av etiketter på Universal Gauge Harness. För Outlook monitor installation, kan ledningarna vara dold bakom förarsidan instrumentpanelen. Fäst bildskärmen i hytten med antingen en vindruta eller pelare pod mount.

När Outlook Monitor installeras, gå vidare till installationen av bränslestrypning alternativ. Bully Dog rekommenderar att detta steg inte tas av en nybörjare mekaniker eftersom detta innebär borrning i avgassystemet. Även utan bränslestrypning alternativ, det finns flera inställningar för användning med monitorn som bör förbättra bilens prestanda. Utsikterna valda inställningarna beror på märke och modell på fordonet och skärmen ger frågar efter valet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83580.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.