Hur ledningen från batteriet på baksidan av ett fordon

Många olika typer av utrustning kan monteras i bagageutrymmet eller bakre delen av fordonet. Mest utrustningen placeras där måste drivas, såsom förstärkare, belysning, CD-växlare, kylare och kylskåp. Att få ström till den bakre delen av ett fordon innebär att tränga in i bilens brandvägg, kör ny tråd eller kabel, och fästa trådarna på utrustningen. Använda rätt verktyg kan spara både tid och pengar. Saker du behöver
Red elektriska avbitare
Wire
Wire strippor
Drill
Genomföring
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var i den bakre delen av fordonet den nya utrustningen kommer att gå. Fäst utrustningen till fordonsramen. Mät avståndet från den nya utrustningen till batteriet i motorrummet. Detta är mängden rött behövs tråd. Tillsätt ca sex till 10 meter extra röd tråd för den här installationen i händelse av oförutsedda omständigheter.
2

Borra ett hål genom brandväggen efter genomföringarna monteringsanvisning. Sätt genomföringen i det nya hålet. Skyddshylsor skyddar ledningsisolering från slitage.
3

Skjut den röda tråden genom genomföringen hålet tills det finns bara tillräckligt kvar i motorrummet för att dirigera ena änden av tråden över till batteriet. Anslut inte den här kabeln till batteriet vid denna tidpunkt.
4

Dra återstående röda tråd runt insidan av fordonet med hjälp av kantform längs insidan av fordonet. Lossa skruvarna baksätet på plats och ta bort sitsen. Dra tråden under sätet och upp i stammen. Sätt tillbaka sätet och anslut änden av den röda kabeln till den positiva polen på den nya utrustningen.
5

Anslut minuspolen på den nya utrustningen till metallramen på fordonet. Slutligen, anslut den andra änden av den röda kabeln till den positiva polen på batteriet i motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84769.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.