Hur man installerar en högpresterande lampa Halogen Fog

eftermarknaden dimljus kan ge ökad synlighet och säkerhet i dimmigt eller regnigt väder. Installationen är enkel och kan göras av den genomsnittliga hem mekaniker på en eftermiddag. Den svåraste delen är de elektriska anslutningarna och även de är inte alltför komplicerat. Inte alla dimljus är godkända av US Department of Transportation, några lokala förordningar gäller placeringen av eftermarknad dimljus. Kontrollera lokala lagar innan installation. Saker du behöver
1/4-tums enhet socket uppsättning
Kabelskalare /crimpers
Dimljussats
Visa fler instruktioner
1

påbörja installationen genom att placera monteringsfästen och markera hålen för borrning. Borra och gänga hålen som behövs. Många fordon har öppningar för dimljus som bara kräver avlägsnandet av ett lock bit för att få tillgång till förborrade hål. Montera konsolerna med de medföljande skruvarna och följer installationsanvisningarna som medföljer dina dimljus. Installera och placera lamporna på konsolerna.
2

Kör den elektriska ledningar från baksidan av lamporna längs fabriken sele och håll den på plats med buntband. Montera den medföljande reläet under huven. Kör växeln ledningar in i motorrummet från passagerarutrymmet och montera brytaren på plats.
3

Koppla bort batteriet. Gör de elektriska anslutningarna till reläet, enligt de installationsinstruktioner som medföljer satsen. Som en allmän regel, det finns två storlekar av tråd som kommer från reläet pluggen. De större diameter trådarna går till lamporna och de mindre diameter trådarna går till växeln. Läs alltid medföljande kopplingsschema och anvisningar för specifik information. Identifiera rätt läge på reläet plugg för varje tråd som kommer från växeln och ljus, sedan band 1/2-tums isolering från varje tråd med kabelskalare. Vrid strängarna av en metalltråd, och för in den avskalade kabeln i ett kontaktdon. Crimp kontakten ordentligt på tråden med ett pressverktyg. Upprepa detta för alla kablar. Sätt sedan varje kabel från relä kontakten i andra änden av kontakten och crimp tätt.
4

Anslut batteriet och slå på belysningen. Vid denna punkt, är allt som återstår att sikta lampor så att de lyser lägre än strålkastarna och är jämnt fördelade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83537.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.