Hur man programmerar en extra nyckel för en 2010 Mazda 3

2010 års Mazda 3 kommer i 2 -dörrars och 4 -dörrars alternativ och är en sportig , nybörjar bil från Mazda familjen av fordon . Om du äger en 2010 Mazda 3 fordon och har en ny reservnyckel som inte kom med bilen när den först köpt , måste du programmera nyckeln att arbeta med fordonet . Genom att programmera nyckeln , kommer du att kunna låsa och låsa upp dörrarna och bagageluckan på avstånd . Instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr och lämna det öppet . Låsa och låsa upp förardörren med låsmekanismen på dörren . Sätt in nyckeln i tändningslåset .
2

Vrid nyckeln till " Battery på " läge ( men själva fordonet inte har startat ) och returnera den till " Off" . Upprepa denna process tre gånger . Var noga med att lämna nyckeln i tändningslåset .
3

Öppna och stäng förarsidans dörr tre gånger . Lämna dörren öppen i slutet av steget . Om processen görs korrekt , kommer datorn inne i fordonet reagerar genom att låsa och låsa dörren gång på egen hand . Tryck på valfri knapp på knappen två gånger . Dörrarna kommer återigen låsa och låsa upp för att indikera att processen är klar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84915.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.