Hur Tint en Covertible Fönster

Konvertibla fönster är vanligen glas men kan vara svårt att nyans beror på plats och vinkel. Automotive tenn film är en limmad, metallisk yta som kräver en gummiskrapa och tillämpningen av vatten. Den genomsnittliga bakgård Tinter kan täcka en cabriolet bakre fönsterglas med färgtonen i cirka trettio minuter. Saker du behöver
Sugskrapa
Sprayflaska
Destillerat vatten Film Tint
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om fönstret skulle vara tillgänglig eller lättare att tona med suffletten sänks. Vissa modeller kommer "vika upp" på ett sådant sätt att den bakre glaset är inte tillgänglig, men om glaset är genomförbart i nedfällt läge, rekommenderas.
2

Rengör glaset med en icke -ammoniak rengöringsmedel och låt det torka i tjugo minuter. Ammoniak kommer att störa limmet och förstöra nyans filmen.
3

Skär ett tvärsnitt av tenn något större än fönstret, med ungefär en halv tum extra på varje sida. Genom att lägga nyans filmen ner på en slät yta (kartong eller cement), använda ett rakblad att skära avsnitt ur filmrullen.
4

Spraya fönstret med vatten och daub eventuellt överskott runt kanterna, eller om upprätt, längs bottnen. Snabbt skal nyansen s plastunderlägg och applicera limmet sidan till glaset. Skjut din hand över nyans att ansluta den till glaset jämnt.
5

Träna luftbubblor från mitten och ut med hjälp av skrapan för att trycka fast och skjut bubblor till ytterkant. På modeller med eluppvärmd bakruta system, det finns rader av tråd inbäddade i glaset, och luftbubblorna måste squeegeed horisontellt med korn av trådarna.
6

Skiva runt kanterna med rakblad, trimma bort överskottet nyans filmen. Några konvertibla Windows kommer att ha veck av tyg blockerar fönstret kanter, kan dessa lyftas temporärt för att jämna och skär färgton kanterna. Spraya fönstret igen med vatten om det börjar torka ut.
7

Låt nyans härda i 24 timmar, och inte rengör den i minst två timmar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83492.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.