Hur man installerar en bromspedal

Ersättningsbromsbelägg pedaler finns tillgängliga för den som är sliten eller skadad på din bil. Du kan också ta bort OEM bromspedalen och ersätta den med en anpassad enhet. Kontrollera med bildelar återförsäljare att bromspedalen du tänker installera är den rätta för din bil. Bromspedalen vapen skiljer sig från bil till bil, och anpassade bromspedaler bara passa med specifika bilar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
borrmaskin och bits
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta undersidan av bromspedalen arm ordentligt. Med den andra handen in en platt skruvmejsel i springan mellan stoppet gummi och bromspedalen. Böj gummit mot dig med hjälp av skruvmejsel.
2

Peel gummit från bromspedalen för att exponera metallplattan, bultar och nitar.
3 < p> Använd borrmaskin och lämpliga bitar för att skruva av pedalen bultarna. Lossa nitarna med en skiftnyckel för att ta bort pedalen från bromspedalen armen.
4

Placera din ersättare bromspedalen över bromsen plattform på bromspedalen armen. Rikta skruvarnas positioner och guider bult.
5

Justera bulten och niten vinkel mot svepet av bromsen plattform för att hålla borrhålen raka.
6

Skruv ersättande bromspedalen på bromsen plattformen med bultarna med borrmaskin och lämpliga bitar. Använd skiftnyckel för att dra åt nitarna till bultarna.
7

Dra av skyddspappret på baksidan av den nya hållplatsen gummi för att exponera klistret filmen. Tryck och gnugga stopp gummi med den självhäftande sidan nedåt om ersättande bromspedalen.
8

Pumpa din bromspedalen flera gånger med foten och utan att motorn är igång. Kontrollera att bromspedalen är säker och stopp gummit inte flytta innan du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85258.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.