Hur du anpassar en Nissan 300ZX

Efter att ha varit först lanserades 1984 300ZX har setts i två inkarnationer, den Z31, vilket stoppade produktionen under 1990 och Z32, som bedrivs fram till 1999. Det följde i traditionen av billigare japanska sportbilar exporteras till Amerika av alla de stora asiatiska bil manufacturers.Its on-the-road som tidigare gjorde det en omedelbar succé att kunna nå hastigheter på över 140 km /h och är försedd med en turboladdare som standard. Detta har inte hindrat människor att anpassa den även för att förbättra den ytterligare. Instruktioner
1

Fit nya lättmetallfälgar. Båda versionerna av 300ZX hade ett valfritt paket lättmetallfälg, men byter standardlegeringar för något närmare din smak har blivit en hörnsten för modifieringen marknaden.
2

Ansök ny färg eller dekaler på chassit . Trots att bilen var tillgänglig i en mängd olika färger som ny finns det nu många platser som kommer respray eller lägga dekaler till karossen. Den 300ZX har också en racing stamtavla har synts i olika sportbil tävlingar runt om i världen.
3

Förbättra högtalarna och installera en subwoofer. Detta är en annan populär uppgradering för att göra till någon bil, men är lite begränsad i 300ZX. Kängan är egentligen inte stor nog att hantera en sub-woofer, särskilt i fyra sätet versionen, men det finns ingen anledning varför högtalarna själva inte skulle kunna förbättras.
4

Uppgradera däcken. Om du installerar legeringar samt du kanske vill överväga att öka storleken på däcken. Stora däck ger bättre grepp, ökad lastbärande och möjliggöra större bromsar ska monteras.
5

Bifoga en spoiler på baksidan av bilen. Det 300ZX kom med en liten spoiler redan ansluten till bagageluckan på bilen, men eftersom det är bakhjulsdriven en större spoiler ökar downforce, förbättrar greppet.
6

Färgton fönstren. I varmare klimat har det blivit populärt att använda toning film på fönstren. Detta hjälper till att hålla bilen sval och är mycket billigare än att köpa pre-tonade rutor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85585.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.