Hur man tar bort Avalanche Beklädnad

Den beklädnad på en Chevrolet Avalanche är gjord av grått eller svart plast. Ligger längs botten av Avalanche, framifrån och bakåt på båda sidor, är kapslingen verkligen noticable. Vissa Avalanche ägare tar bort kapslingen och låt den vara avstängd en mjukare look medan andra tar bort Avalance beklädnad ha det målas för att matcha lastbilen och sedan installeras. Ta bort all Avalanche kapslingen kan göras på mindre än två timmar. Saker du behöver
Handskar
Adhesive Remover Review Handduk
Visa fler instruktioner
1

Sätt på arbetshandskar eller handskar läder för att skydda fingrarna från ibland skarpa kanter på beklädnaden. Tjocka läderhandskar fungerar bäst och skydda dina händer från de tunna kanterna.
2

Dra hörnet av kapslingen med hjälp av dina handskar på händerna, med början vid den främre änden av Avalanche. Dra manteln bort från ytan och sakta flytta händerna längs baksidan av kapslingen. Din hand seperates kapslingen från lastbilen genom att lyfta upp från ytan. Fasadbeklädnaden fastnat på Avalanche med dubbelhäftande tejp och lossnar med jämn kraft.
3

bort hela delen av kapseln och sedan flytta till en annan avdelning. Den beklädnad ser ut som en lång bit av beklädnad längs botten av Avalanche men är uppdelat i sektioner med en på framskärmen, en på varje dörr och en längs sängen på Avalanche. När all manteln avlägsnas, använd en handduk för att applicera lite lim renare att det klibbiga områden av dubbelhäftande tejp som finns kvar på den målade ytan. Låt rengöringsmedlet verka i några minuter och sedan torka bort det. Gör detta tills all tejp är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85394.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.