Hur du anpassar en 1993 Honda Prelude

The Prelude släpptes av Honda 1993 var den fjärde generationen av en bil först lanserades 1979. Det presenterade fyrhjulsstyrning, och motorn i top-of-the-range modellen producerade 190 power brake horse. Som med många japanska bilar, blev Prelude populärt med bil modifierare som baspaket erbjuds en mycket bra byggsten för att förbättra den. Det finns en massa saker som kan anpassas på denna bil, varierar både i nivån på expertis som krävs och hur mycket pengar det kommer att kosta. Instruktioner
1

ersätta den vanliga hjul med legeringar. Detta är en av de mest populära anpassningar som kan göras till någon bil. Mängden pengar du kan spendera på nya legeringar beror helt på hur mycket pengar du har råd med nya hjul, kostar någonstans mellan $ 100 till flera tusen.
2

Toning fönsterglaset. Det finns två sätt på vilka detta kan göras. Pre-färgat glas kan föras och monterade på bilen, men det är mycket dyrt. Alternativt kan du tona fönstren med en film som kan installeras hemma. Det har blivit populärt i varmare klimat för att hjälpa till att hålla bilen sval, och har den extra fördelen av att hålla värdesaker utom synhåll.
3

Anpassa färgen arbete på bilen. Det finns många sätt på vilket detta kan göras, allt från en enkel förändring av färg till racing dekaler. Honda som ett företag har en racing stamtavla, men Prelude inte, så racing färgerna inte är allmänt tillgängliga och finfördelas på nytt en bil kommer att kräva en professionell för att uppnå en bra finish.
4

Installera ny fjädring . Byte av fjädrar med ställbara gafflar är ett bra sätt att förbättra hanteringen av någon bil, men det finns vissa problem med denna uppgradering. För det första hade Prelude god hantering till att börja med, på grund av den fyra hjul styrsystem. Andra, montering av nya fjädrarna tar en viss nivå av kunnande, även om själva arbetet kan göras hemma med enkla verktyg.
5

Montera nya däck. Detta är något som bör göras med jämna mellanrum ändå på grund standard däckslitage, men uppgradera däcken är ett bra sätt att förbättra många aspekter av bilens prestanda såsom bränsleekonomi, köregenskaper och bromsar.
6

Invest i några nya bromsar. Bromsskivorna själva, liksom däcken behöver bytas ut med jämna mellanrum på grund av allmän förslitning, men keramiska bromsar, som nu är monterade på många modeller med hög end bil, är vida överlägsen och kommer inte att blekna lika snabbt.

7

Bifoga en delare till fronten av bilen. Detta ökar downforce och minskar motståndet på samma sätt en spoiler gör, men eftersom Prelude är en framhjulsdriven bil till en spoiler inte kommer att göra något bra. En splitter kan köpas från de flesta bra bildelar butiker och monteras på chassit mellan framhjulen.
8

Installera en ny stereo och högtalare. För oavsett typ av musik du gillar det finns ett ljudsystem utformat för den, med möjlighet att spendera allt från $ 50 till flera tusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96233.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.