Hur man bygger en fjärrutlösare för en Power Inverter Använda Plug End på slutet av omriktaren

En fjärrstyrd switch är en trådbunden brytare som kan placeras ett visst avstånd från apparaten som den kontrollerar. Ansluta en fjärrutlösare till en strömriktare skulle tillåta dig att kunna styra strömriktare från en annan plats än den strömriktare. För bil installationer, är ett bra ställe att ha strömriktare i bagageluckan. Speciellt om du har barn. Men vill du inte att behöva öppna bagageluckan varje gång du slår av omformaren. Lösningen är att lägga till en fjärrstyrd switch som gör att du kan styra omriktaren från förarsätet. Saker du behöver
strömriktare
svart elektrisk tråd
caps plast twist
Avbitare
Wire strippor
Remote switch
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera de två kablarna som matar omriktaren kontakten. Vanligtvis finns det en positiv tråd och en negativ tråd. Om kontakten kan öppnas, kan skarvverket i steg 2 ske inuti pluggen för att minska externa skarvning. Inte alla pluggar kan öppnas.
2

Skär den negativa kabeln, men skär inte den positiva tråden. Skala 1/2 tum av isoleringen från de två negativa trådändar. För en 6-fot fjärrutlösare, skär två 6-fot 6-tums svart elledningar. Strip 1/2 tum av isoleringen av alla fyra ändar.
3

Anslut ena änden av den första kabeln till en av de två negativa kabeln slutar vid strömriktare. Anslut ena änden av den andra kabeln till den andra trådänden på strömriktare. Använd plast skruvkorkar att säkra dessa två tråd skarvar.
4

Ta de återstående två ändarna av de två ledningarna och ansluter varje kabel till en av de två terminalerna in fjärrkontrollen. Detta kommer att tillåta remote switch för att styra strömmen som flyter till strömriktare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86468.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.