Sätt att förbättra Toyota Camry Acceleration

Du kan förbättra accelerationen av din Toyota Camry motor så att du kan godkänna fordon lättare och uppnå bättre bränsleekonomi . Den Camry är en medelstor sedanmodell som är genomgående en av de bäst säljande bilarna i USA . Oavsett vilken motormodell på en Camry , är det inte känt för snabb acceleration . Detta kan förbättras med några enkla korrigeringar . Viktminskning

minska vikten på din bil . Så enkelt som det låter , kommer detta att vara det billigaste och enklaste sättet att öka accelerationen på din Camry . Börja med att ta bort saker i bagageluckan , genom att rensa ut allt som du inte behöver . Ta bort oanvända bilsäten , dörrpaneler , mattor och annat som inte är nödvändig för normal körning .
Tune Up

En enkel tune - up kan göra underverk för motoraccelerationen . Byt luftfilter , tändstift och olja . Tändstift kan förstöra och olja kan behäftade med smuts och sot , orsakar din motor att arbeta hårdare .
Eftermarknaden uppgraderingar

Installera en turboladdare , vilket kan ge upp till 50 procent vinna i prestanda. Andra alternativ som är billigare är att ändra avgassystemet till en prestanda avgassystem , vilket kan leda till vinster på 6 till 12 procent , och byta luftfilter till en högpresterande enhet , vilket kan ge mindre vinster i acceleration .
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96189.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.