Hur man bygger ett hjul Trä Steering

Kanske det bröt. Kanske den gamla hulk behövde en. Kanske vill du bara ett litet stänk av något annat. Oavsett anledning, lägga en specialbyggd hjul trä ratten till bilen ska krydda inredningen och fungera som en punkt av stolthet för din bil. Trä rattar är enkla att göra och installera, förutsatt att din gemenskap har inga fordon-kod regler mot det. Saker du behöver
Ratt monteringsfälg
Wood
svarv
Sander
Skruvar
Skruvmejsel
täckfärg, bets eller lack
Bandsåg
Trälim
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att ratten fälg (metall krage som passar ihop med styrrör) är i gott skick. Detta är särskilt viktigt för eftermarknaden eller bärgning fälgar.
2

Ta bort den yttre kanten av monteringsfälg och ekrarna, lämnar bara kragen på plats.
3 < p> Klipp din trä med bandsåg i en ny yttre kant. Använd svarven för att spetsa kanterna på blocket så att handtaget är cylindrisk.
4

För varje av de ursprungliga metall ekrar, gör en trä talade med samma trä och svarven. Alternativt kan du lämna den ursprungliga metall ekrar och täcka dem med en del material såsom vadderat läder.
5

Använd limmet och små skruvar för att fästa ekrarna till trä yttre kanten. Alternativt, borra ett hål i den yttre kanten, ungefär 1/4 tum djup, och sätter limmet täckta änden av talade in i det hålet.
6

Sand den yttre kanten och ekrar, sedan tillämpa dina finputsning - fläck, färg, lack eller vad som känns bäst för ditt fordon
7

Fäst ekrarna till den ursprungliga metallen kragen.. Beroende på kragen design, kan du behöva borra hål i ekrarna och använda en bult för att fästa dem på plats.
8

Montera avslutade ratten enheten på styraxeln och säkra kragen på plats. Justera ratten när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83360.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.