Hur man installerar ett uppladdningsbart ficklampa i en bil

Om du någonsin tappas något på golvet i bilen på natten, vet du hur irriterande det kan vara att fumla runt försöker hitta det i mörkret. En ficklampa kan också vara en säkerhetsfunktion --- det är rekommenderat att du håller en uppladdningsbar ficklampa i bilen i nödsituationer. Ett uppladdningsbart bil ficklampa drar ström från 12-volts nätaggregat för din bil så att den förblir debiteras för när du behöver det, och eftersom den ansluts direkt till bilens strömförsörjning du alltid vet var den är. Instruktioner
1

Lokalisera 12-volts eluttaget för din bil --- beroende på hur gammal bilen är, kan det märkas som en "cigarettändare." Om du inte kan hitta det ser omedelbart efter ett cylindriskt hål om diametern på ett kvartal någonstans på instrumentbrädan.
2

Ta bort den befintliga cigarettändare eller skyddsplast plugg för 12-volts eluttag . Förvara dem där de inte kommer att gå förlorade om du måste sälja bilen eller sluta använda uppladdningsbara ficklampa. Handskfacket eller mittkonsolen gör en perfekt förvaringsplats.
3

Anslut det laddningsbara bilen ficklampan i 12-volts eluttag. Om det inte verkar finnas laddning, satte nyckeln i tändningslåset och vrid den till tillbehörsläget --- om det fortfarande inte fungerar, starta bilen och se om den laddar då.
4

Håll ficklampan inkopplad och laddning när du kör bilen normalt. Om ficklampan inte kom från den laddade tillverkaren, kan det ta ett par timmars körning tills batteriet är helt toppade --- men det kommer att fungera med mindre än en full laddning, så du behöver inte köra runt bara för att driva ficklampan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96305.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.