Hur får jag fler hästkrafter från en gammal 360 motor?

Chrysler producerade 360 ​​motorn mellan 1971 och 2002. På 1980-talet skulle du oftast hitta det driver en lastbil eller en SUV, men det konstaterades också under huvarna på vissa fordon polispatrull. Medan tidiga versioner av 360 motorn uppnått cirka 175 hästkrafter, design förbättringar under dess 31-åriga produktion livet såg förbättringar i motorns effekt. Med tillägg av ett fåtal efter försäljning ändringar, kan du få ännu större ökningar i makten. Saker du behöver
Kall luft intag luftfilter
Performance grenrörssystem
Performance avgassystem
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall intag luftfilter för att ersätta den vanliga luftfilter som kommer med 360 motorn. En kall luftintaget filter kan mer kall luft att dras genom motorn. Detta i sin tur gör det möjligt för motorn att förbli svalare och utföra mer effektivt. En svalare effektivare motor kommer att ge dig en måttlig men märkbar ökning av hästkrafter.
2

Byt header systemet med en högpresterande version som är större än den vanliga produkten. En större grenrörssystem kommer att resultera i den varma luften som motorn drivs ut mycket snabbare. Liksom i fallet med den kalla intaget luftfilter, innebär en svalare motor bättre prestanda och ökad hästkrafter.
3

Byt ut vanliga avgassystemet med en prestanda version som använder ett rör med en ökad diameter. Även den ökade storleken på avgasröret, som används i samband med utförandet header systemet, kommer att ge dig en mer betydande ökning av hästkrafter, installeras antingen alternativ oberoende visar vissa förbättringar i prestanda.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96434.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.