Hur du ansluter en eftermarknad bromsspak till en Super Duty

En Ford Super Duty är en tung pickup som är i stånd att dra tunga släp. Större trailers har egna bromssystem som är elektriskt styrda från dragfordonet. En eftermarknaden broms controller är en elektrisk apparat som skickar ström från det dragna fordonet för de elektriska bromsar på släpet. De två vanligaste typerna av broms-styrenheter är proportionella och tid försenas. De proportionell regulator känner av hur snabbt bogsera fordonet stannar och tillämpar släpvagnsbromsar därefter. Den tidsfördröjd broms controller börjar ansätta släpfordonets bromsar efter en förutbestämd fördröjning inställd på enheten av operatören. Installationsprocedurerna för båda enheterna är desamma. Saker du behöver
Brake controller ledningar pigtail
Spårskruvmejsel
4 elledningar rumpa kontakter
Broms controller
Wiring VECKARE eller tång
Visa fler instruktioner

1

Anslut kablarna från din broms controller till bromsen controller kabelnätet pigtail (finns hos din Ford-återförsäljare om din Super Duty kom inte utrustade med en) genom att skjuta den röda kabeln från ledningar fläta in ena änden av en elledningar butt-kontakten (finns på bildelar butiker) och kläm ner det med en kabeldragning VECKARE eller en tång. Skjut den svarta kabeln från bromsen regulatorn in den andra änden av skarvförbindning och pressa ner det. Anslut följande kablar på samma sätt:. Ljusgrön från ledningar pigtail till rött på broms controller, vit från ledningar pigtail till vitt på broms kontrollenhet och mörkblå från ledningar pigtail till blått på broms controller
2 < p> Ta bort panelen streck tillträde under ratten genom att vrida de två klämmorna ett halvt varv i moturs riktning med en skruvmejsel. Sänk panelen och ställ den åt sidan.
3

Lokalisera den vita plasten ledningsnätet elektriskt kontaktdon i instrumentpanelen området efter att ta bort sidoplåten. Anslut den vita plasten kontakten på ledningar pigtail som du har fäst bromsen controller i den här kontakten.
4

tillbaka panelen streck tillgång genom att placera den i rätt läge och vrida klämmorna i medurs riktning ett halvt varv med en skruvmejsel.
5

Montera broms controller på lämplig plats under instrumentbrädan där föraren kommer att ha enkel tillgång till de rattarna på kontrollenheten. Använd de monteringsanvisningar som medföljer bromsen styrenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83588.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.