Om ändrade bilar

En person med avsikt att förbättra prestanda och utseende av fordonet, uppgraderingar eller modifierar en viss bil genom att lägga till eller byta ut viktiga delar. Det finns enkla modifieringar såsom byte av avgassystem, samt betydande ändringar som ersätter den ursprungliga kroppen med en glasfiber kropp kit. Mest modifierade bilar är mindre och kompakta. Modifierade racebilar går igenom en mekaniker förändring med avsikt att tillföra fart och prestanda. Modifierade Bilar Till Salu

Syftet med en modifierad bil är att avsevärt förbättra bilens utseende eller prestanda. Detta åstadkommes genom att utbyta särskilda delar i fordonet. Individen utför bilen modifiering använder fordonsindustrin eftermarknaden delar för att ersätta den ursprungliga utrustningen tillverkare (OEM) parts.While modifierade bilar förbättra flera fysiska aspekterna av fordonet, är det inte för casual bilägaren. Du måste vara en anpassad bil entusiast. Enligt Modifierad Magazine, inte modifiera en bil inte nödvändigtvis öka värdet av fordonet, men kostnaden för reservdelar och arbete kan ibland motsvara det faktiska kontanta värdet av fordonet.
Common Ändringar

Flera vanliga modifieringar klassificera ett fordon som en modifierad bil. Du kan sänka bilens fjädring genom att ersätta den ursprungliga tillverkarens stötdämpare, fjädrar eller barer vridning. Detta kan förbättra prestanda och det ger den modifierade bilen en snabb appearance.You kan ersätta det ursprungliga avgassystemet med en eftermarknad avgassystem. Tillsammans med att förbättra flödet av avgaserna, alstrar den en högre och distinkt ljud. En annan vanlig uppgradering är att ersätta de fabriksinstallerade hjul med anpassade lättmetallfälgar. Eftermarknaden hjulen är typiskt bredare än den ursprungliga wheels.You kan förbättra prestandan hos motorn genom att tillsätta ett högt flöde luftfilter. Vissa individer kommer att köpa en turbo kit.
Utseende Ändringar

modifierade utseendet på bilen kan skilja sig avsevärt från den ursprungliga formen. Du kan ersätta den ursprungliga kroppen med en glasfiber kropp, anpassa utseende, vilket ger bilen ett elegant utseende. Detta är en fullständig ändring av den kroppen-stil, liksom färg system. Du kan lägga spoilers och bakre vingar för att ge bilen en snabb appearance.In vissa fall kommer individer hugga taket, vilket innebär att sänka den ursprungliga takhöjd. Detta förbättrar den totala hastigheten. Individer kommer ibland kanalisera kroppen genom att förändra golvet, flytta det högre upp i kroppen, vilket sänker den yttre kroppen över ramen närmare marken. Genom att kanalisera karossen, behöver du inte ändra fjädring.
Modified Race Bilar Till Salu

Liksom spårvagnar, kan racerbilar modifieras. Dock är den enda avsikten att modifiera en racerbil för att förbättra snabbhet och prestanda. I spårvagnar, förbättra det yttre utseendet är ibland viktigare än hastighet och prestanda facet.There finns flera modifierade racing ligor i USA. De konkurrerar på antingen smuts eller asfalt. De race team sänka kropparna på dessa bilar, liksom taket, ger bilen ett kompakt utseende. De modifierade racebilar som konkurrerar på asfalt använder bredare och slicker tires.Small justeringar i modifierade tävlingsbilar kan göra en enorm skillnad i hastighet och prestanda. Bob Harris Enterprises har en DVD som förklarar hur man kan förbättra prestandan för en IMCA (smuts ändrade Racing) modifierad racerbil genom att förändra de främre och bakre upphängningar, camber och caster vinkel, stötar och fjädrar och länkar vridmoment.

Bra Cars att ändra

Mest modifierade bilar är mindre fordon såsom halvkombi bilar eller kompakt kupéer. Dessa typer av bilar är lättare att modifiera utifrån betalningsförmåga, samt det faktum att kroppen stilar är mindre krävande än större sedaner eller sport utility vehicles.According till Ask Men.com, de bästa sex bästa bilarna att modifiera är Toyota Scion , Mitsubishi Eclipse, Dodge Neon, Ford Focus, Chevrolet Cobalt och Mitsubishi Lancer. De uppger också att Honda Accord och Civic modellerna är idealiska för att modifiera, eftersom de är lämpliga för många olika smaker samt budgetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94963.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.