Hur man installerar ett 4 Wire Connector Trailer Ljus

Fyra tråd trailer ljus kontaktdon den typiska typ av anslutning som används för att dra små till medelstora båtsläp och små Släp. Denna installation är avsedd att för de flesta fyra trailer kontakt ledningar situationer. Se tips för fordon som kan ha en fem ledarsystem bakljus. Installationen bör ta mindre än en timme. Saker du behöver
4 Wire Connector Trailer Ljus och Harness
12 VDC Test Ljus
Borra
1/8 tum Drill Bit
1/2 tums Drill Bit
Tube av silikon
1/8 tum Plåtskruv
Skruvmejsel
avbitartång /Stripper
Wire skarvar
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Hitta baklykta kabelnät, vilket är typiskt inne trunk nära baksidan stötfångaren.
2

Hitta en lämplig plats för selen klämma för fyra ledare trailer ljus kontaktdon och kablage under bakre stötfångaren området. Borra ett 1/8 tums hål i bilen ram nära denna plats och fäst klämman kablaget där ljuset kontakt med en plåtskruv.
3

Lämna ca 6 inches från slutet kabelstammen med kontakt hänger löst från kabelnätet klämman.
4

Borra ett 1/2 tums hål i botten av stammen nära platsen den fyra trailern ljus kabelstammen kommer att anslutas till svansen ljus kablage.
5

Skjut den andra änden (inte anslutningsände) av ledningsnätet genom 1/2 tums hål i stammen.
6

Hitta den gröna tråden i baklykta kabelstammen på höger sida, stoppa och vända ljus. Använd en hopkopplingshylsa att fästa den gröna ledningen från fyrledarmätningen trailer lätt kontakt sele till den gröna bakljus tråd.
7

Hitta den gula tråden i baklykta ledningsnät för vänster sida, sluta , och vrid lätt. Använd en hopkopplingshylsa att fästa den gula ledningen från fyrledarmätningen trailer lätt kontakt sele till den gula bakljus tråd.
8

Hitta den bruna kabeln i baklykta kablaget svansen, licens, och positionsljus. Använd en hopkopplingshylsa att fästa den bruna ledningen från fyrledarmätningen trailer lätt kontakt sele till den bruna bakljus tråd.
9

Borra ett 1/8 tums hål i en utsatt del av metallramen inuti stammen. Använd sandpapper för att slipa metallen inom ca 1/2 tum av 1/8 tums hål. Sand tills all färg och andra material avlägsnas och endast blank metall återstår. Fäst den vita kabeln från fyrledarmätningen trailer ljus sele.
10

Fäst den vita kabeln, jordkabel, till 1/8 tums hål med en plåtskruv.
11

Testa kabelanslutningar genom att slå på strålkastarna. Kläm marken sidan av testet ljus till marken kabelanslutning skruv.
12

Stick den spetsiga änden av testet ljuset i den gröna ledningen av fyra ledare trailer ljus sele. Om lampan på testet tänds anslutningen är bra. Stäng av strålkastarna.
13

Slå på höger blinkers, om testet blinkar anslutningen är bra. Har någon steg på fordonets bromspedal, om testet tänds anslutningen är bra.
14

Upprepa de sista två stegen för vänster sida med den gula tråden i fyrledarmätningen trailer ljus sele .
15

Täta 1/2 tums hål i stammen med silikon för att hålla vattnet ute. Täck jordanslutningen (vit kabel) till ramen med silikon för att undvika rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83116.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.