Hur Custom Paint Your Auto för att se ut som trä

Det finns inget som matchar den enkla skönheten i trä, även på en bil. Många människor njuta av utseendet av äkta trä på sina fordon, och det är ett unikt sätt att uppdatera eller förbättra din bil. Det kan också hjälpa dig att marknadsföra ett snickeri eller timmer affärer. Det kan göras med hjälp av regelbundna automatiska färger och lite kreativitet. Saker du behöver
brunt och svart auto färg
Pensel
Roller
Tape
Visa fler instruktioner
1

Tape utanför ditt fönster och dörrar och annat som du inte vill ha målat.
2

Applicera en grundfärg av en köttig brun eller ljusbrun bil färg färg för din bil. Täck hela ytan av det område som du vill målad som trä. Använd jämna slag, precis som du målar på en vanlig färg. Detta är inte en täckfärg
3

Blanda upp en mörkare gula färgen på samma bil färg,. Detta kommer att efterlikna ådring. Efter det första skiktet torkar, pensel i den här färgen med långa, streckad slag för att bilda naturliga korn av trä.
4

Lägg lite svart till denna färg och gå tillbaka in i kornen att lägga skugga och mörkare linjer. Bara Rör längs botten av din säd stroke, och använda snabba och mjuka rörelser för att ge djup och detaljrikedom.
5

vill lägga till fler detaljer som spikhål, eller för att skapa "lameller" eller skivor, blanda upp några svart färg med lite brunt och använder en liten, borste oljefärg, skapa slat linjer, spik huvuden och knutar i trä. Du kan använda mörk bärnsten för kvisthål, som fungerar lika bra som svart.
6

Låt torka och applicera en klar topplack för att ge bilen en blank, polerat trä look.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83058.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.