Jeep Cherokee Street Performance

Inline 6 - cylindrig motor som Jeep Cherokee är kända för att ha en massa vridmoment , men inte den bästa körsträcka eller gatakapacitet . Några enkla uppgraderingar kan verkligen påverka resultatet för din Cherokee . Styling

Du kanske blir förvånad över hur mycket prestanda kan vinnas från bara en tune - up . Att få nya tändstift och kablar ensam kan göra stora skillnader . Lägg nytt bränsle och luftfilter , en fördelarlocket och rotorn och justera timingen och Cherokee kommer att vara i fin form .
Spjällhus spacer

spjällhus spacer är lätt att installera och verkligen ger vissa prestanda . Det orsakar bränslet avgiften att bli kallare och tätare , vilket kommer att ge Cherokee mer makt . De är tillgängliga från en mängd olika företag .
Prestandahöjande chip

högpresterande motor chips ersätta en del av bilens datorsystem som berättar saker som timing och bränsle var att reglera . Medan vissa kan vara lite dyr , de är en mycket populär uppgradering och kommer verkligen piggna till 4,0 inline - 6 motor som finns i de flesta Jeep Cherokee .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95624.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.