Hur man designar en Custom Car

Skapa en design för en anpassad bil handlar om att låta din fantasi lös på sidan. Ett av de bästa sätten att skapa en anpassad bil är att ta en modell som inte är normalt sett på vägen och lägga till egna handen så att din egen design sticker ut. För detta exempel, kommer du att ta en bil som normalt sett är dyster, en likvagn, och lägga stora hjul, fenor och flammor på sidan och framifrån för att göra det festligt och roligt. Teknikerna kan tillämpas på andra beställnings-designer. Saker du behöver
PaperPencil PenKneaded
Eraser Review Visa fler instruktioner
1

Rita en rektangel för kroppen av bilen. Lägga till en rektangulär form på toppen av bilen. Gör den översta raden i denna rektangel kortare än botten. Lägg hjulen med två cirklar under kroppen. Lägg en trappstege med två små rektanglar som kommer ut ur kroppen av bilen.
2

Skapa den främre stötfångaren med en fyrkant på nedre högra hörnet av rektangeln. Lägg baksidan stötfångaren med en rektangel längst ner till vänster. Lägg en liten diagonal rektangel till vänster för framrutan. Lägg en trapets med en triangulär front för sidorutan. Lägg en rektangel bakom detta för att skapa en annan sidorutan. Lägg en triangel till den bakre änden av detta. Skapa bakrutan med en diagonal rektangel ungefär som den du ritade för framrutan. Addera 3

Lägg dörrarna med tre vertikala linjer går ner i mitten av karossen. Placera den första dörren raden nedanför framrutan, den andra nedanför baksidan av sidorutan och den sista dörren raden under sista sidorutan. Lägg böjda linjer ovanför hjulen på bilen.
4

Skapa flammor på bilen med krökta triangulära former längs fronten och undersidan av bilen. Lägg fälgar med små cirklar inuti hjulen. Rita stjärtfenan på bilen med en krökt triangulär form kommer från det övre högra hörnet av bilen. Lägg chocker med diagonala cylindrar ovanför hjulen. Lägg två stötar per hjul.
5

Ink hela ritningen. Låt bläcket torka och radera penna linjer. Lägg ett omvänt "S"-form mellan sidorutorna och bakrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83013.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.