Hur man stämmer en Volkswagen Golf

VW Golf introducerades i Europa omkring 1974 och har varit en av de mest populära (om inte den mest populära) VWs någonsin gjorts. Under åren har det gått igenom sex större konstruktionsändringar, vilket kulminerade i den aktuella MKVI versionen. Golfen har också varit en mycket populär bil för att skräddarsy, med ett enormt sortiment av eftermarknadsprodukter tillgängliga som inkluderar allt en ägare kan tänkas behöva för att anpassa sin golf. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ersätt de ursprungliga fälgar och däck. På senare Golfs, såsom MKIV, MKV och MKVI, en uppsättning av 18 - eller 19-tums eftermarknaden legeringar från ett företag som BBS är ett bra komplement. På äldre och mindre modeller, liksom den ursprungliga MKI och MK11 (kallas A1 och A2 i USA), hålla hjuldiametern inte större än 15 eller 16 inches för korrekt utseende. En klibbig uppsättning av prestanda däck garanterar att din golf fastnar på trottoaren som klister.
2

Lägre och styvare fjädring. Om det finns en sak som nästan alla modifierade Golfs har gemensamt, det är en marknära markfrigång och styvare, sportigare fjädring. Kolla Neuspeed för olika fjädring kit för varje generation av Golf. Sänkningsfjädrar bör installeras med prestanda chocker för bästa resultat. Du kan också installera en coilover fjädring, som kombinerar stöt och våren i en enhet och erbjuder den ultimata justerbarhet. Större krängningshämmare är ett annat smart tillägg och kommer att minska mängden magert att din golf upplevelser vid snabb kurvtagning. Strut hängslen är en annan stor mod och bult mellan chock torn att minska chassi flex.
3

Ändra motorn för makten eller swap i en annan kraftkälla från en annan VW. Äldre Golfs ofta har sina ursprungliga motorer ersätts med mer kraftfulla motorer från en senare VW. Detta kan vara allt från en VR6 motor till en 2.0T turboladdad motor. Om du håller samma motor, lägg ett avgassystem för mer effekt och ett bättre ljud, mer radikala kammar och ett intag. Nyare modeller gynnas samma uppgraderingar, men också dra nytta av tillägg av en omprogrammerad ECU (motorstyrenhet) som programmerar bränsle, luft och tändsystem för mer hästkrafter och vridmoment.
4

Uppgradera interiör. De flesta Golfs komma med relativt släta säten som är avsedda för komfort snarare än prestanda. Här, bara installera en uppsättning säten från GTI (sporten versionen av Golf) är ett bra första steg. Eller så kan du gå alla ut och använda ett stycke race hinkar från ett företag som Recaro för den ultimata sporten sittplatser. Avsluta interiören med ett mindre MOMO ratt, en legering växelspaksknopp och pedaler borras.
5

Ändra utsidan. Golf är en av de enkla bildesign som inte behöver en hel del att göra utsidan ser bättre ut. Mindre är mer när det kommer till denna kombi. För äldre Golfs, installera mindre europeiska stötfångare är en populär modifikation, tillsammans med omvandling av torget USA-spec strålkastare med runda strålkastare som europeiska Golfs presenterade. Nyare versioner av Golf nytta sportigare främre och bakre stötfångare och kanske en subtil kropp kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95244.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.