Hur man installerar ett Vortech bränsletrycksregulatorn

Vortech tillverkare många olika produkter --- varav en är en justerbar bränsletrycksregulator. Produkten är avsedd att ersätta aktie, vilket gör att ägaren att ställa bränsletrycket enligt de anpassade ändringar som de har gjort på fordonet. Detta är särskilt viktigt med en överladdad eller turbomotor. Du måste göra en del egna arbete för att installera en regulator bränsletryck, men det kan göras hemma med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Måttband
Märkpenna
bänk skruvstäd
Bågfil
Vortech bränsletrycksregulator kit
Hex huvud nyckel kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna gasen dörren. Ta av tanklocket med händerna, sedan pop huven. Lokalisera regulatorn bränsletryck, som är på änden av bränsleskenan och är ansluten till en liten vakuumledning. Dra vakuum linje från bränsletrycksregulator med händerna, sedan skruva isär den från bränslefördelningsröret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra regulatorn bränsletrycket av motorn.
2

Mät 1/4-tums ner från toppen av bränsletrycksregulator, bredvid vakuumlinjen anslutningen, med måttband och göra en markering med permanent märkpenna. Installera regulatorn bränsletrycket i skruvstycke. Skär toppen av bränsle tryckregulatorn vid markeringen du gjort med märkpenna med bågfil.
3

Drag av toppen på bränsle tryckregulatorn med händerna. Ta bort fjädern inuti regulatorn och ersätta den med fjädern från Vortech kit. Skjut det övre höljet från Vortech kit på våren. Installera gänglåsning föreningen ur satsen på gängorna på skruvarna som ingår i satsen.
4

Skjut den nedre halvan av Vortech kit på bränsle tryckregulatorn under locket. Fäst botten till toppen med hjälp av skruvar och en hex huvud nyckel. Installera den nya bränslepatronen tryckregulator i bränsleskenan med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka vakuum linje och tanklocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96452.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.