Kan du sätta en Hitch på en hyrd bil?

Gärna sätta en hake på din leasade fordonet. Se bara till att du kontaktar generalagenten för att få godkännande innan slösa tid och pengar. Chansen är återförsäljaravtalet vill installera skumt att säkerställa korrekt installation. Tillstånd
Hitches är inte billiga.

Be återförsäljaren eller hyresvärden om att sätta en dragkrok på bilen. Sedan frågar dem vad de tar betalt för att göra det och om det okej att få det gjort på annat håll. Glömmer dessa frågor kan hamna kostar en mindre förmögenhet när hyresavtalet är upp. Den genomsnittliga kostnaden för en installerad återförsäljaravtal skumt är $ 200 till $ 400 och varierar på märke och modell av bilen.
Leave It
Hitches är inte värt att ta upp.

När ett skumt är installerad på en hyrd bil och dealern eller hyresvärden är medveten om dess existens, bör skumt gå till återförsäljaren, uthyrare eller en auktoriserad återförsäljare för borttagning. Ansvarsfrågor kan uppstå med avlägsnandet av skumt annars.
Sportbilar
Fråga om att fästa en hake.

Även om du kan använda en hake med en sportbil som har en sex-eller åtta-cylindrig motor, är det ovanligt att se en sportbil med en hake på grund av den enorma slitage bogsering gäller fordonet.

Läs handboken
Läs kontraktet eller instruktionsboken.

Råder osäkerhet om att sätta en dragkrok på ett fordon, läs kontraktet eller instruktionsboken för att kontrollera dragkrok. Handboken kan även rekommendera var att få dragkrok installerad och vilken typ av Hitch behövs.
Car Hitch Varning
Kontrollera att bilen klarar ett skumt. p Det är inte rekommenderat att fästa en hake till en fyrcylindrig bil om inte annat anges att det kan hantera en fiberkabel. Bogsering med en fyrcylindrig bil kommer att orsaka stora skador på drivlinan, motor eller axel. Vidare, kom ihåg att när du monterar en dragkrok till alla fordon korrekt licensiering krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95370.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.