Hur Prep ett bilfönster för Färgtoning

Färgtoning förbättrar utseendet på ett fordon. Det hjälper också att upprätthålla den inre temperaturen i bilen. Detta är särskilt användbart på sommaren. Innan toning ett fönster, måste du rengöra fönstret så att färgtonen kan följa glaset ordentligt. Detta kommer att resultera i ett professionellt utseende nyans jobb. Saker du behöver
Sprayflaska
varmt tvålvatten
Ny
rakblad Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

bort eller tillbaka bandet något klaffar som vidrör fönstret där den sträcker sig in i din dörr. Du kanske måste ta bort luckan. Alternativt kan du ha möjlighet att tejpa tillbaka luckan med lite tejp.
2

Rengör fönstret, både inne och ute. Använd en lösning av varmt vatten och mild tvål. Några droppar diskmedel eller baby tvål kommer att fungera bra. Spraya glaset och sedan skrapa av vattnet med en fräsch rakblad, noga med att inte repa glaset.
3

bort resten av vattnet och skräp från glaset med en gummiskrapa . Rengör skrapan efter varje svep, så att du inte överför skräp från ett område i fönstret till en annan.
4

Upprepa steg 2 och 3 om du ser något skräp eller vatten alls kvar på fönsterglas. Glaset måste vara helt ren för att få optimalt resultat. Utsidan måste också vara ren om du planerar att arbeta eller mäta färgtonen mot utsidan av fönstret. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82896.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.