Installationsinstruktioner för en 2010 F-150 Grille Guard

En galler vakt kan lägga till en extra nivå av skydd på framsidan av din 2010 Ford F-150. Även tillverkad av slagtålig plast, strålkastarna och grillen på lastbilen kan skadas allvarligt av hinder om du gör någon typ av terrängförhållanden, eller bor i ett område där rådjur eller annat vilt kan korsa vägbanan. Även om du använder din F-150 som en livsmedelsbutik-getter, krom eller rostfritt stålgaller klänningar vakt upp framför lastbilen. Saker du behöver
Ratchet Hylsnyckel
ställa
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort skruvarna som håller fast den vänstra fabriken dragkrok till undersidan av den främre ramlisten av lastbilen med en hylsa och spärrnyckel. Ta bort dragkroken från lastbilen.
2

Rada upp monteringshålen i stora vänstra fäste för galler vakt till hålen i undersidan av ramen järnväg där fabriken bogsera krok avlägsnades. Håll dragkroken till undersidan av gallret vakt fästet och vrida de ursprungliga bultarna genom monteringshålen i kroken, fästet och in i de gängade hålen i ramen. Dra åt bultarna.
3

Installera stora högra galler vakt fäste på samma sätt. Upp monteringshålen i
4

Linje stora vertikala stöd av galler vakt med fästhål i konsolerna knutna till ramskenorna. Sätt i skruvarna och brickorna som medföljer grillen vakt genom monteringshålen. Placera en bricka och mutter på de gängade ändarna av varje bult. Dra åt muttrarna
5

ihop de två halvorna av båda de små galler vakt fästen med skruvar, brickor tillhandahålls och muttrar,. Dra åt dem. Hoppa över detta steg om fästen levereras med galler vakt är ett stycke.
6

Reach under vänstra sidan av den främre stötfångaren. Lokalisera fabriken bolt på toppen av ramen skenan vänd mot baksidan av lastbilen mellan utrymmet mellan toppen av den främre stötfångaren och gallret. Ta bort skruven med en hylsa och spärrnyckel. Placera monteringshål i en av de små galler vakt konsoler över bulthålet. Placera bulten genom fästet och in i ramen och dra åt. Installera den återstående litet fäste på den högra sidan av trucken på samma sätt.
7

Anslut den andra änden av varje liten konsolen efter fästhål i varje sida av galler vakt med de medföljande bultarna , brickor och muttrar. Dra åt muttrarna.
8

Center grillen genom att flytta den i sidled lätt för hand. Flytta ändar gallret upp eller ner efter behov för att säkerställa att den är rak. Dra åt alla av monteringen och montering bultar i de fyra fästena med en socket och ratchet skiftnyckel när du är nöjd med placeringen av vakten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89727.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.