Hur Airbrush Flames på en bil

Lägga lågor till din bil kan göra det sticker ut från mängden och ser varmt. Du kan anlita någon eller du kan göra jobbet själv, vilket gör det personligt och mycket billigare. Allt du behöver är några verktyg, lite airbrushing praktik och lite tid att krydda din resa. Saker du behöver
välventilerat
Skyddsglasögon
Ansiktsmask
Airbrush
Airbrush färg (röda, gula och orange) katalog klibbduk
Graph papper
Pencil
Saxar
mall eller affisch ombord
Maskeringstejp
papper eller plastark
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Practice med airbrush. Försök airbrushing lågan design på skrot papper eller duk så att du kan vara säker på hur det ser ut och bli bekväm att hålla airbrush. För att använda airbrush, helt enkelt hålla pistolen i din dominanta hand med tummen eller pekfingret över knappen som frigör luften och skjuter färgen ur munstycket. Stadig ditt vapen med andra handen, tryck på knappen och spraya jämnt, jämna slag på din duk. Håll din pistol cirka sex inches bort från pappret till de snyggaste linjer.
2

Tvätta bilen ordentligt. Även om du bara behöver tvätta de områden du kommer att måla, är det bäst att tvätta hela bilen. Skölj all smuts och skräp från de områden du ska måla. När det är rent, torka den med en klibbduk att minimera stryk och undvika att lämna tyg fibrer. Addera 3

Skapa på rutat papper en design av lågorna. Rita en till skala representation av din bil och sedan dra flammor på din rutat papper där du vill att de ska gå. På så sätt kan du säga om du gillar layouten innan du ens röra din bil. Det kan spara tid och energi i det långa loppet.
4

Konvertera nedskalad ritning till full storlek. Rita dina naturlig storlek lågor på affisch ombord eller stora pappersark. Helt enkelt göra de mätningar från din rutat papper och multiplicera dem med rätt skala för att få en normal storlek. När du har gjort mätningar och omvandlingar, dra ut lågorna på papperet. Om ditt papper är inte tillräckligt stor, kan du använda flera ark. Du behöver inte airbrush hela mallen på en gång.
5

Klipp ut lågorna från affischen styrelse. Du kommer att ta hand om de faktiska lågor, så se till att din mall (det papper som omges lågan design) är intakt.
6

Placera lågan mallen på kroppen av din bil och säkert med maskering tejp.
7

masken några områden av bil du vill utan färg, liksom fönstren, krom, däck eller speglar. Din mall kan inte täcka dem, men de bör inte lämnas avslöjats. Wrap plast eller papper runt dem och tejpa dem till bilen.
8

Sätt på dig skyddsglasögon och ansiktsmask, och se till att din bil är i ett välventilerat utrymme för att minska långvarig exponering för att måla ångor. Måla inte utanför eftersom smuts och skräp fastnar på färsk färg och förstöra professionellt utseende.
9

Infoga röd färg i din airbrush reservoar och spraya en grundfärg av klarröda i de öppna områdena på din mall. Täck hela yta motsvarande den som visas genom mallen. Du kan göra det så tätt som du vill eller så svag som du vill genom att helt enkelt föra borsten närmare eller längre bort från bilen (närmare kommer att göra färgen tjockare och starkare). Låt färgen torka innan vi går vidare
10

Lägg gula och orange höjdpunkter på elden genom att sätta gula och orange färgen i airbrush reservoaren (separat -. Oroa mix, såvida det är färgen du vill). Låt varje lager torka innan nästa färg.
11

Lägg en klarlack eller lack /finish på din bil. Detta kommer att göra färgerna verkar lite mer levande och glansigt.
12

bort maskeringen och mall när färg och klarlack är torrt. Torka av den med en klibbduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88291.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.